Påskafton

Blev en vilodag igår också, egentligen inte planerat men tiden sprang iväg och vi kom hem sent. Självklart rör jag på mig varje dag, jag cyklar och går men det räknar jag inte som träning utan vardagsmotion :)

Sjukt mycket folk i Ullared !! Men lite saker hittade jag, både saker som jag skulle ha och inte skulle ha egentligen, blir alltid så! Haha

Idag ska vi gå på stan en sväng min plutt och jag, sen kommer killarna hit och ska kolla fotboll, i em sen blir det mat på lillakrogen och sen börjar påskfesten här hos oss :D verkar bli en grym dag även idag :)

Tänkte hinna med ett löppass mellan stan och lillakrogen :)


:D

Blev en mycket lyckad middag med Andreas familj måste jag säga, var egentligen inte sugen på att gå alls, ville bara krypa ner i soffan och ligga där hela kvällen. Men så blev det inte, istället bjöds det på en riktigt god middag, första grillade måltiden i år, sjukt gott kött, med ugnsrostade rotfrukter, såser och chokladkaka till efterrätt. Ett glas rött och trevligt samtal och mycket skratt. Riktigt bra torsdagkväll och härlig inledning på helgen.

Imorgon bär det av mot Ullared :D


Påskhelg

Nu är det dags att åka hem från en bra dag i skolan, ny kurs är igång och det känns faktiskt väldigt bra, kursen verkar väldigt intressant och ska bli första kursen jag verkligen tycker ska bli kul. Dock är den stor, mycket kurslitteratur att läsa men det känns inte så jobbigt när det är intressant, hoppas denna känslan håller i sig :)

Nu tar jag iaf helg och inte dumt att det är påsk så lite extra dagar ledigt sitter inte fel :)

Ska ta en fika med soffan så fort jag kommer till Värnamo och sen blir det middag med Andreas familj :) blir en vilodag idag, hinner för det första inte med någon träning idag så det passar ju bra och halsen känns inte helt 100 heller.
Imorgon kanske jag till Ullared, men har inte bestämt min än. Behöver inget men det är ju alltid kul att åka dit! Haha

Trevligt sällskap på tåget också :D dagen kan bara bli sämre


Onsdag

Skönt med en dag utan plugg att tänka på! Sov tills jag vaknade utan klocka, 8.40(!) längesen jag kunde sova så länge :s skönt !! Haha gick upp och gjorde frukost och startade dagen.
En sväng till gymmet, lite ärenden sprang jag på stan innan det var dags att åka hem, städa och dona, la mig i soffan en stund innan Passe och Matilda kom hit för att äta samt hjälpa oss att sätt upp lite hyllor och så, tack för hjälpen :))
Fina vänner!

Imorgon börjar en ny kurs i Växjö, redovisning och jag ser fram emot det :D det blir en heldag där, kommer hem vid 4, träffa Sofia och sen middag med Andreas familj, blir nog en bra dag det också :)

Nu, -soffan -film :)


Kaboom

Där satt den, tentan kändes bra, kändes som jag kunde nästan allt så jag hoppas verkligen att jag klarar den nu :)

Precis kört ett hårt axel och triceps pass på gymmet, känner att jag börjar bli starkare nu. Härlig känsla :) därefter sprang jag en kvart, i bra tempo och utan att få ont.
Ikväll blir set ett besök hos föräldrarna :)

Imorgon är jag ledig hela dagen, har ingenting att plugga på och ingen skola, skönt! Träna, och bara vara!

Njuuut av dagen!


Drive

Nervös tjej sitter i bilen med lite smått ångest, sommar sak varje gång "varför pluggade jag inte lite till?" Jaja det får gå som det går, tenta idag och sen blir det träning :))

Håll tummarna!


Tentaplugg

Hade en awesome lördagkväll, sjukt kul på alla fronter. Petra fick mig verkligen att tända till på förfesten och ja prat och skratt förgyllde hela kvällen, underbart! :)

Igår var det lugnt, kollade kulltorp-bor och bara slappade. Idag är det tentaplugg delux som har gäller, tenta imorgon. körde ett snabbt benpass på gymmet innan, knappt någon vila mellan övningarna bara för att jag skulle komma hem och plugga så fort som möjligt. Men självklart är det punka på min cykel när jag skulle hem därifrån så fick gå genom hela stan.. Haha ett projekt för pappa där :) hade en dejt på Skype med Fatima innan, kan inte fatta att du varit borta flera månader nu men kommer hem på onsdag !! :D
Nähä, dags att fortsätta att läsa om regressioner och tabeller. ;p


Du får mig aldrig att stå still, jag fungerar inte så

Solen skiner, snön och isen har smält från trottoarerna, det blåser inte jag var träningssugen så varför inte en löprunda ute? :D kom 1 km, sen fick jag ont i knäet och fick gå resten.. Det gick ju igår, igår kunde jag springa utan smärta, varför inte idag?

Sitter nu på bussen påväg till mamma och pappa för lite familjemys innan det blir 20 års fest för jullebulle ikväll :)

Jag är ingen soldat, har inga vapen att ta till.


Make yourself proud

Drog upp till gymmet lite tidigare än tänkt för att springa lite på bandet, sprang 17 min, ganska fort men var helt slut sen! Haha det kommer ta tid att komma tillbaka, men jag ska tillbaka! Bara 1,5 månad till göteborgsvarvet nu! :)

Därefter ett pass som hette "insain 60 min" med Jennie och Anna, woooow vilket pass! Kör man det ofta så kommer man få en sjukt snygg kropp för ack så jobbigt det var! Haha

Nu är det dags att återgå till tentaplugg..

Peace!


When the light touches my skin

Började morgonen med ett spinningpass med bästa Jennie, underbart att starta dagen så!
Den fortsatte bra med ett par timmar i Växjö, skrev klart vår rapport så nu ska den bara lämnas in också, hämtade ut en godkänd tenta och slutade tidigare än jag hade räknat med :D

Hem för att snabbt byta om, slängde i mig 2 knäckebröd och sen kom Jakob och hämtade mig och det bar av mot Jönköping och hockey, tyvärr gick det inte Hvs väg idag och de är utslagna för denna säsongen. :/
Ett besök på Max hann vi också med, gött! :)

Nu väntar sängen för imorgon ryktas det om ett mördarpass med Jennie och Anna, får se va de har klutat ihop för något :) måste plugga också, tenta på tisdag men motivationen är verkligen noll :/

"Jag hoppas du är nöjd över hur det har blivit"


Onsdag

Igår blev en vilodag, träningsvärken i min ben sitter kvar sen i söndags och jag har aldrig varit med om något liknande tidigare! Haha

Blev en tur till Ikea med fina Jennie igår, köpte lite nya grejer till lägenheten och snart så blir den nog som vi har tänkt oss :)
På kvällen kom Amanda och Petra hit för lite mys, åt våfflor och bara tjötade. Skönt att bara vara :)

Idag står plugg plugg plugg på schemat, tog en tripp till gymmet innan och köttade bröst och biceps, var knappt en människa på gymmet så kunde köra vilka övningar jag ville och använda vilka maskiner jag ville utan att behöva vänta :) imorgon är det spinning som gäller så hoppas träningsvärken börjar lägga sig då! Haha helt sjukt va ont jag har! :)

Nähä, dags att återgå till studierna
Tjohoo


Just Do it!

Blev en tidig morgon, slängde i mig lite frukost och gick till gymmet, krampkänningar under hela promenaden och träningsvärken malde i benen! Haha

Väl på gymmet körde jag uppvärmning på löpbandet, powerwalk och lätt jogg. Axlar, triceps stod på schemat och det var precis det som plågades idag, gött ! :) fått i mig lite frukost på gymmet nu också och ska bege mig hemåt, vill inte veta hur kroppen kommer kännas imorgon. Haha men kul är det!

Resten av dagen kommer ägnas åt tentaplugg och ikväll ska jag träna innebandy :)

LOVE LIFE!


Change

Skulle ju kollat på innebandy, men det slutade med att jag spelade istället :D kom dit och tränaren frågar "är du inte sugen?" Jag svarade jo självklart, han frågade hur knäet kändes och det har ju inte gjort ont det sista så jag sa bra då sa han "det finns kläder, skor och klubba du kan låna om du vill" så sugen som jag var så spelade jag. Sjukt kul!! :) 4-1 vann vi med och bästa laget kämpade sista matchen. Efteråt bjöd en tjej på fika, gött!!

Detta kommer kännas i kroppen imorgon, har redan träningsvärk i benen.., haha :D


I'm back!

Han fick sin motorcykel igår och är nu en riktigt nöjd kille med ögoninflamation tyvärr -.-
Kvällen blev trevlig och spenderades hos Jocke och Malin, blev ganska tidigt men vi var sjukt trötta och Andreas kände sig inte bra vilket är självklart.

Vaknade tidigt idag, redan 6.45, suck. Haha men hann iaf anmäla mig till både Vasaloppet och tjejvasan 2014, Vasaloppet, 15 800 platser såldes slut på 6 min, SEX MINUTER!! Helt sjukt! Glad att jag fick en plats iaf så nu ska här tränas :D

Köttade precis på gymmet 10 min uppvärmning på löpbandet, sen 5 benövningar, några magövningar och stretch. Gött! Benen skakade av trötthet efter :D
Nu kollar vi damernas 3 mil, johaug är fantastiskt duktig! Min idol, hon och Bolt! I em blir det kanske ett besök hos mamma och pappa och ska kolla på mitt fina lag som spelar säsongens sista match idag, vill också spela !!

Jag ska tillbaka, starkare än någonsin


Wohoo

Blev en bra dag igår, pluggade på förmiddagen och sen åkte jag till fina Petra för att tjöta lite, alltid lika kul :)
Kvällen spenderades med vänner i hillerstorp, kollade på hockey och åt tacos.

Känner mig bra igen så snart kan jag börja träna igen, längtar !!

Idag blir det en roadtrip till Mjölby för att hämta Andreas motorcykel :D
Men först ska han vakna, ligger just nu och lyssnar på hans mummel i sömnen :) haha
"It's not about finding someone to go to bed with, it's about finding the one you want to wake up next to every singel morning"


only hate the road when you missing home

Sjuklingen pratar! haha halsen ömmar, näsan rinner, svettas och fryser om vartannat och idag gick mitt öga inte att öppna, seriöst det var ihop klibbat, var tvungen att använda händerna för att få upp det. Som att det var klister typ, as konstigt! haha Vill bara träna! Har inte så mycket att skriva här annars! haha igår var jag i Växjö hela dagen, när jag kom hem möttes jag av 10 cm snö :O WTF! Jag som trodde våren var påväg när jag hämtade cykeln och allt, men den får nog vänta ett tag verkar det som. haha

Jag och Andreas skulle haft hockeykväll med pizza igår, jag planerna gick som smort, vi hämtade pizza men när vi kom hem så upptäcker vi att vår kanal 9 där hockeyn visades inte funkar, vi hittade den inte i vår tablå? Aja, pizzan var god och vi fick kolla på Arsenal-Bayern munchen istället, men ska jag vara ärlig så satt jag bara framför datorn och redigerade bilder och lyssnade på fotbollen :) haha Blev en bra kväll ändå <3

Dags att börja plugga då...
Ha en fin dag där ute :)

Happiness

Halsen bråkar fortfarande, envis jäkel den där.. Haha men lika bra att låta den bli bra innan man sätter igång.
Hämtade cykeln jag ska ha på vätternrundan igår, kommer bli awesome! Om det nu vill bli lite varmare snart också så vore det toppen :)

Champagne for my real friends <3


Det kan förändras på ett ögonblick

Jag ber om ursäkt för dåligt bloggande men eftersom halsen ömmar och näsan rinner blir det inget tränande, hoppas det ska gå över nu i veckan!

I fredags var jag på bio, såg the impossible, sjuuuukt bra film, se den om ni inte sett den. Handlade om en familj som var med om tsunamin i Thailand, en sann berättelse om hur vågen splittrade deras semesterdröm och hur de kämpade för att hitta varandra igen. Riktigt gripande film, man inser att man ska ta vara på det man har, det kan förändras på ett ögonblick.

Annars har det varit ganska lugnt, kollade mello hos essi och Christoffer igår och idag blir nog en dag att åka runt och hälsa på föräldrarna och så :) måste ju se herrarnas 15 km också, hejaheja!

Imorgon håller vi tummarna!


Skadefri äntligen?

Halsen ömmar, trots det var det ju idag jag skulle testa mitt knä efter rehaben jag kört ett par veckor nu.
Sprang inte långt, inte fort men knäet höll, det gjorde inte ont alls och känslan var underbar! Solen sken och jag log. Jag älskar att springa!

Nu håller jag alla tummar jag har att det ska vara bra så vi inte behöver gå vidare med nya behandlingar. Men nu ska halsen bli bra först, inte bra att träna med halsont!! Sen blir det att börja träna löpning och cykling :) är ju anmäld till göteborgsvarvet 18 maj, får se om det blir något med det, håller knäet så springer jag! :)

Kärlek <3


Början till sjuk?

Känner att jag blir sämre och sämre för varje dag, fryser, svettas, ont i halsen, trött och hängig. Vet inte om det beror på att vi som extremt lite i helgen och sen körde slut på kroppen under Vasaloppet.
Tänkte i alla fall att jag skulle gått till gymmet idag på morgonen, men vågade inte för halsen så stannade en stund till i sängen.

På fredag skulle jag ju springa, testa mitt knä och se hur det går men får se hur halsen känns då, hoppas den är bra :)

Nu har jag 6 h föreläsning att se fram emot innan tåget rullar hemåt för en kväll med fina tjejer! Sen är jag "ledig" från skolan imorgon och torsdag, blir givetvis plugg hemifrån och hoppas att jag mår bättre så jag kan få till lite träning också :)


Vasaloppshelgen

Det blev en kanonbra helg, den bästa på väldigt länge!
Fredagen började med en tidig avresa med 48 glada personer, från Gnosjö mot Sälen.
En frukost i Mariestad, en lunch i Malung, lite fika och godis på bussen stoppade vi i oss påvägen upp. Jag och pappa passade även på att kolla på skid-VM i bussen. Väl framme i Sälen besökte vi "tältet" där vi hämtade ut nummerlappen och köpte lite energibars och gel som vi skulle ha under loppet.
Därefter åkte vi mot stugorna vi skulle bo i, vi blev 12 personer i min stuga, en hade blivit sjuk och följde inte ens med upp. Det var ett grymt gäng som jag bodde ihop med, så mycket som vi skrattade där uppe har jag inte skrattat på en månad här hemma!!

På lördagen åkte vi till Mångsbodarna för att testa skidorna, efter lite omvallning var de perfekta och behövdes bara fixas till lite till inför söndagen. Och en våffla senare var vi påväg tillbaka mot "tältet" igen, köpa lite småsaker som kan vara bra att ha. (Eller inte) haha sen blev det lunch med det trevliga gänget, en promenad och en middag på det, mycket mat asså!!

Och så kom lördagskvällen, det var spända och nervösa personer som gick till sängs den kvällen och ställde klockan på 03.30!
Jag kunde sova och vaknade ganska utvilad trotts den tidiga morgonen och började ladda upp inför 90 km på skidor.

Loppet:
Jag var så nervös att jag inte visste var jag skulle ta vägen när klockan närmade sig 8.00, skidorna var bland många tusen andra lagda i fållan och strax var det dags att bege sig mot dem och åka iväg. Starten gick och det dröjde några minuter innan vi långt bak kunde börja röra oss framåt, sakta men säkert gick kilometerna framåt, upp för den första backen var det sjukt mycket folk, har sett det på tv innan, men kunde inte föreställa mig att det skulle vara SÅ trångt där! 1,5 h tog första milen innan det började lossna så man kunde börja åka skidor, kilometerna tickade på snabbt och jag kände mig bra i form. Lite sportdryck och en tugga på en mars som jag hade med mig gav mig energin de första milen.
När 45 km var passerade började spåren bli dåliga, moddigt och lösa spår gjorde det svårt att åka men solen sken och det var en fantastisk dag som låg runt nollan i temperatur. När det var 40 km kvar började jag bli trött, mina energibars hjälpte inte utan var bara svårtuggade och växte i munnen, GT-tabletter hjälpte mig att få i mig lite socker eller i alla fall smak av syrligt i munnen.
Det blev en jobbig mil fram tills det var 30 km kvar, kilometerskyltarna kändes långt emellan och orken började tryta. När vi kom till Oxberg med 30 km kvar till mål kände jag igen mig, här hade jag ju åkt tjejvasan förra året och visste då lite när de var nedför och uppför så kunde planera min körning därefter, fram till 20 km kvar var det också tungt, i Hökberg 20 km från mål tog jag min första gel i hopp om att få energi, men jag kände ingen skillnad. Här stannade jag till en minut eller två för att hämta mig lite, slängde i mig ett par muggar energidryck och vatten innan jag körde iväg igen. Fick lite energi när skyltarna visade 19,18,17 km, det började sjunka nu och jag började tänka, "inte långt kvar nu, bara ett vanligt träningspass sen är du i mål" det hjälpte och när jag kom till sista kontrollen innan mål var det 9 km kvar. Energin bara sprang över mig och oj va pigg jag kände mig, antagligen för att målet närmade sig. Jag körde på bra det sista, Upploppet när man kom in i Mora var fantastiskt, folk som jublade och hejade som aldrig förr! Jag kom i mål, tiden blev 8h 40 min och 27 sek. Placeringen bland damerna blev 761.

Glad tjej kom till Mora och hade då klarat sitt första Vasalopp. Inte en gång under loppet kände jag "aldrig mer" utan den 17 mars kl 8 kommer jag vara bänkad framför datorn för att anmäla mig till 2014 års Vasalopp, det 90:e i ordningen.
Det var något av det roligaste jag gjort!!
Men inför nästa år ska jag träna ännu mer och förbättra min placering, tid går ju inte jämföra år från år eftersom förhållandena skiljer sig, både väder och snö osv.

På söndagkvällen åkte vi alla 48 för att bo på samma ställe, en bygdegård strax utanför Mora där det serverades en förträfflig middag!
Måndagen blev i princip bara hemresa, vi stannade i Mora för att hämta ut våra diplom, i Kristinehamn för att äta lunch och lite så. Men annars raka vägen hem.

Jag tackar för en otroligt rolig, givande och fantastik helg med underbart sällskap, vi ses igen nästa år. :)

https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365122e087c34b995e057f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136520ce087c34bbda2ac80.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136520ce087c34bbda2ac80.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136520ce087c34bbda2ac80.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136520ce087c34bbda2ac80.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136521c9606ee3cc929e8f2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136521c9606ee3cc929e8f2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136521c9606ee3cc929e8f2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136521c9606ee3cc929e8f2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365248e087c34bf8ae2f3e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365248e087c34bf8ae2f3e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365248e087c34bf8ae2f3e.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365248e087c34bf8ae2f3e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652609606ee3c84d06ba1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652609606ee3c84d06ba1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652609606ee3c84d06ba1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652609606ee3c84d06ba1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136526addf2b335b65b4fd6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136526addf2b335b65b4fd6.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136526addf2b335b65b4fd6.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_5136526addf2b335b65b4fd6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652f19606ee3c81847991.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652f19606ee3c81847991.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652f19606ee3c81847991.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513652f19606ee3c81847991.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365358e087c34bda592af2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365358e087c34bda592af2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365358e087c34bda592af2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365358e087c34bda592af2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365360ddf2b3357de7d433.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365360ddf2b3357de7d433.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365360ddf2b3357de7d433.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365360ddf2b3357de7d433.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365462ddf2b3358708e8ea.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_51365462ddf2b3358708e8ea.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3366969/7-3/pic_513654769606ee3ca7a30721.jpg" class="image">


RSS 2.0