Life is a rollercoaster, you just got to ride it

Dåligt med inlägg nu, men iphone appen till bloggen strular, gör den det för någon mer ?
 
I måndags drog vi till Älmhult och IKEA, jag skulle inte ha någonting men jag blev som deras, packåsna ? haha jag fick köra vagnen.. Amanda och Petra shoppade på iaf!
 
I tisdags drog vi till Lammhult för lite håltagning, jag blev med 3 nya hål i öronen :)
 
Igår tog jag mig en lätt löprunda, 3 km. Innan mamma pappa och jan kom och hälsade på oss, paj och tårta stod på menyn :)
 
Idag var jag uppe tidigt igen, spinning och core körde jag 45 min vardera! Dags att komma i form nu! Jag ska försöka springa minst 5 km om dagen och köra lite styrkeövningar hade jag tänkt :)
 
Nästa helg är det dags för Vansbrosimmningen!! Uuuppps hur mycket simning har jag tränat ? Simmade en gång förra veckan i simhallen, 1000 m. Det är så långt jag ska simma i vansbro men då i motström och kallt vatten i en Å! Ingen simhall där inte... Men det ska nog gå :) haha
 
 
 

When you try your best but you don't succeed

Välbehövlig sovmorgon idag! Upp och åt yoghurt och jordgubbar innan jag åkte till mamma och pappa för att äta middag :)
 
Hann med en löprunda på 7 km innan lunchen med Johan :)
 
Srnare på eftermiddagen blev det våfflor och sen bak och mys med Amanda :)
 
Stressade hem för attJennie och fidde var påväg, grillat blev det (SHIIIEET VA JAG HAR ÄTIT IDAG! Haha) skulle även boka resa i sommar men så blev det inte. Varför? Jo Andreas fotboll är i vägen........
 
Nu ska jag sova så jag orkar med ikea med två goa flickor imorgon :) 
 
Ge mig något kul att se fram emot 
 
 

Midsommarafton

Midsommarafton blev minst sagt lyckad! Upp tidigt, snabb frukost sen jordgubbar och glass hos svärmor och svärfar :)

Vid 12 åkte vi in till Värnamo för att inhandla blommor till våra kransar som vi senare tillverkade :) haha

Vid 1 blev det lunch hos Jennie och redan då började alkoholintaget, det verkade bli en bra kväll!

Framåt eftermiddagen rullade det in fler folk och lekarna rullade igång, irländskjulafton, hoppa sopsäck och springa med sked med potatis på i munnen var det vi hann med innan regnet kom.

Därefter bjöds det på mingel och grillmat, mums :)

Alkoholen förtärades och maten sjönk ner! 
en tjej fick ta ambulansen till akuten efter att lite klantigt fastnat med klacken mellan springorna i trappan så hon föll och slog huvudet i väggen. Men efter en tur på sjukhuset kom ambulansen tillbaka med henne och en rapport om en hjärnskakning följde också med. Haha 

Efterfesten blev hos svärmor och hennes pool, bastu och lite gott dricks :) efter att ha gått (ganska långt) i skogen typ för det var en stor grind, galler och taggtråd över vägen! Haha 

Kan intr annat än att säga att jag Hade en sjukt kul kväll! Bästa midsommaren ever! :) 

Idag vaknade vi upp i Värnamo, gick en runda och åt frukost :)

Har även hunnit med en bakis pizza med Christoffer, essi och hennes Stockholms vänner :)
Fiskat och grillat har vi också gjort. Nu är det glass, jordgubbar och film som gäller :) 

 

From another point of view

Torsdagen blev stressig!
Upp vid 6 för att åka till gymmet, körde 45 min spinning och 45 min core, var inte gött innan eller under tiden. Men efteråt kände jag mig sjukt nöjd och pigg :)

Skyndade mig till jobbet där massa jobb väntade, jobbade mellan 9-15 och det fanns att göra, kunder hela tiden och massa annat att göra mellan så ingen slappis tid där inte!

När väl klockan slog 3 styrde bilen hemåt, äta lite snabbt innan jag åkte mot Gnosjö för att senare åka till Jönköping med bästa Amanda :)
Blev lite småsaker köpta, verkligen mysig kväll :)

Nu ligger jag i soffan och taggar midsommar imorgon :) kommer bli awesome! wiiiohaaa :)

Trevlig midsommar på er :)

Now you're just somebody that i used to know


Vet vad jag behöver

Dagen har gått hyfsat fort, mycket raster på jobbet, frukost fika lunch månadsmöte :)

Kvällen var inte planerad mer än att jag skulle träna och fixa hemma. Men när jag kom hem somnade jag i soffan en stund, jag som bara skulle sätta mig i 5 min innan jag började städa! Haha som det kan gå!

Vaknade när Andreas kom hem och han frågade om jag ville me och kolla på bil. Jag följde med, han köpte bilen och tiden rann iväg.

När vi kom hem började jag klippa gräset, gräset var MINST 20 cm långt, jag skojar inte och det var sjukt jobbigt att klippa och gräsklipparen bråkade med mig.

Efter en stund kom Andreas ut, stängde av gräsklipparen och sa nu tar jag över, du tar på dig dina skor och ger dig ut och springer så det inte blir några fler sura miner ikväll! Hahha kände mig som ett barn men jag löd snällt och det kändes sjukt bra efteråt! Härlig sommarkväll :)

När jag kom hem väntade en grillad köttbit på grillen, potatissallad, gurka, bea och Ramlösa :) muuums :)

Klockan blev visst mer än jag tänkte att den skulle bli men nu blir det iaf sängen :) skönt att det bara är 1,5 dagar kvar till helg och midsommar som kommer bli kanon :)

Puuss


Måndag

En sjundedel av ditt liv består av måndagar, jag brukar inte gilla dem, men denna dagen har gått fort och den avslutades riktigt bra!

Många positiva och snälla ord gjorde att jag kände mig bra! :)

Sen kommer jag hem och inser hur mycket jag älskar min fina pojke! :) <3


Bilder från helgen :)


Longituder och latituder vad är rätt?

Så var helgen mot sitt slut igen .. Varför går de så fort?
I fredags var jag med Amanda och Petra på chappen, förfest hos Amanda med god mat och massa tjöt :) hade en riktigt rolig kväll, jag behövde det! Tack underbara brudar :)
Igår var jag hos mamma och pappa på dagen, hjälpte pappa att flytta kossorna till en annan by, vilken tradition det är, varje år sen jag var liten har vi gjort detta med familjen och släkten, och jag älskar det, gå genom skogen, prata och skratt :)
Sen åt vi mat och tårta, firade att min bror gick ur 9:an :)
Sen åkte vi hem, tog det lugnt en stund innan det bar av till Värnamo, en promenad med Jennie, delade en pizza med Andreas och sen blev det poolhäng och gött med Andreas Jennie och fidde :)
Gick en runda på morgonen och nu har jag sprungit 12,5 km, tvingade mig ut och det var skönt :)
Bilder från helgen kommer ikväll!
Jag är så förvirrad, vet inte vad jag ska göra

För himlen den är oskyldigt grå

Innan kl 8 idag hade jag tränat 2 pass, 45 min spinning och 45 min core! Skönt :)

Efter det väntade jobb, jobbade med en annan tjej idag, väldigt trevlig och pratade massa :) hennes son kom på besök och hjälpte mig så jag behövde inte göra så mycket en stund!

Sen kom det in en kund som bara ville säga att han tyckte att jag hade varit duktig på Vättern, kom in för att säga det liksom. Snällt, han gjorde mig glad :)

Sen hände det inte mycket, precis i slutet kom det in ett par, kunde inte lösa deras problem så var tvungen att ringa till Stockholm för att få hjälp, under tiden jag satt i telefonkö stod de och hånglade vi disken ?! :s hahaha

Åkte hem och direkt på möte med hyresföreningen, där jag TVINGADES in i en post, jag vet inte ens nu efteråt vad jag ska göra eller vad posten innebär :s

Gött med helg imorgon ! :)

To love means To give someone the power To destroy you and To trust that they Will not


Igång igen?

Lång dag på jobbet idag, men nu har jag iaf sprungit en runda. Skönt att komma igång igen efter ett upphåll!

Sprang bara 4 km, men kroppen ville tyvärr inte mer, magen värkte så vände hem igen, tänkte köra lite styrka när jag kom hem vilket jag gjorde. Tänkte även springa på löpbandet men nä då självklart är det något som låter på det, något inuti som skrapar i själva bandet :s vet inte vad jag ska göra men vågar inte springa på det så är det någon som kan något om det så välkommen ! Haha

Nu ska jag förbereda lite mat sen åka till Petra och fika :)


One of the sweetest things in life

Igår ringde klockan 03.30, upp och äta frukost, packa bilen och bege oss mot Gnosjö för att hämta Amanda och bege oss mot Motala.

Nervositeten började komma och jag började bli orolig, jag hade ju aldrig cyklat så långt innan. 10 mil !!

8.02 gick starten, började lugnt ut ur Motala för att sedan börja trampa på rejält i regnet, hängde på en klunga. Det gick fort, riktigt fort och jag kände att jag aldrig skulle orka 10 mil om jag höll deb farten. Så efter 15 km släppte jag dem och började cykla själv, genom blöt var jag vid detta laget.

När jag kom till 25 kms skylten började jag tveka, benen värkte, kommer jag verkligen klara detta?

Men så sprack det upp, det slutade regna och solen började titta fram, kläderna torkade och det började bli behagligt varmt.

Så började det gå uppför, här hade jag verkligen behövt hjälp av en klunga! Men SAKTA tog jag mig uppför, det lutade uppåt ganska länge och det var inga roliga backar för mina ben, var nära att ramla en gång. Men lyckades fånga upp cykeln och mina trötta ben hade tillslut tagit mig upp.

Och efter upp kommer ner, riktigt goa nedförsbackar väntade, vilade mina ben och när jag kom ner hade vi cyklat ca 40 km, alltså ca 60 km kvar.. Jag hade inte ens cyklat hälften!

Helt ensam fortsatte jag min resa över åkrar och ängar, riktigt fint var det. Men nackdelen när man kom ut på de öppna var att det blåste! Det hade det inte gjort i skogen där den tidigare delen av banan gick.

Efter 70 km var jag riktigt trött, en tjej från Arvika cyklade ikapp mig, hon cyklade också ensam och hade sett min rygg länge, börjat trampa på och bestämt sig för att cykla ikapp så vi kunde hjälpas åt.
Det tackar jag för! Vi ökade farten och pratade om en massa saker, riktigt trevlig tjej!

Men när det var 15 km kvar ville hon öka ännu mer och jag orkade inte hänga på. När jag såg skylten med "Motala 5" var det första gången under loppet som jag kände yes! Nu klarar jag detta!

I målområdet stod mycket folk som skrek och applåderade! När jag kom över mållinjen var jag HELT i min egen värld och hörde inte att speakern pratande med mig så han kom och hämtade mig och ja där stod Andreas och tog emot mig, en intervju mellan oss 3 hölls och jag fick då veta att jag var 38 tjej i mål, av över 7000! Och jag hade en tid på 3 h 24 min. Mitt mål var ju under 4 h 30 min så den känsla när jag fick reda på hur det hade gått var såå underbar!

Fick en ros, linne och t shirt av Andreas sen tog han min cykel och grejer, snällt eftersom mina ben värkte ! Vi gick och satte oss vid ett bord så kom han med fika, cola, wienerbröd och negerbollar. Han kan den där mannen :)

Så.
Tid: 3 h 24 min
Sträcka: 100 km
Genomsnitt hastighet: 29,51 km/h
Förbränning: 1729 kcal
Snitt puls: 174
Högsta puls: 196

Kvällen spenderades sen i Åsenhöga där vi firade Tomas 25 års dag! Trevlig kväll med god mat och dricka :)

Idag trodde jag att jag skulle ha jätteont i benen men nä känner knappt någonting :) axlarna och nacken värker dock. Så planerna för dagen är nog lugn :)

Kan bara säga, jag är sjukt nöjd :)


You light up my world like nobody else

Någon mer träning har det inte blivit.. Fortfarande ont i halsen och hängig, somnade på soffan vid 20 igår, sov till 21.30, då gick jag och la mig och sov till 8.15 idag.

Sjukt att känna sig så utmattad att man inte orkar gör något! Och det jobbigaste är att det är huvudet som är trött och benen har energi, så de vill träna men resten av kroppen vill totala motsatsen!

Ja som sagt, igår blev det lugnt, jobbade sen kollade jag på balen med Amanda. :)

Idag var jag ledig, åkte till mamma och pappa på morgonen och bara va, pratade, åt middag :)
Sen på em kom Fatima till mig med fika, mums :)

Och ikväll åkte vi till Jönköping, Andreas fortsätter sitt bil letande men inte heller denna blev det (som tur är) haha ! Åt mat där också, mys :)

Nu blir det sängen, skönt att man har lite sovmorgon imorgon, börjar inte förrän vid 9 :)

Hoppas på att bli frisk snart så jag kan börja träna! Då ska jag köra fittnessfighten ett tag, mest träningen men även tänka lite på maten :)
Men först är det lördag som gäller - TJEJVÄTTERN! :)

Jag har ett mål och jag ska göra allt jag kan för att klara det


Det går inte bra nu

Var ute och sprang en sväng i lördags, annars har det inte blivit något de senaste dagarna. :(

En klump sitter i halsen och gör ont när jag sväljer, men det är inte det enda som hänt denna vecka då jag tänkte träna extra mycket.

Jag har varit konstant trött och inte haft någon motivation alla, då menar jag ingen alls! Jag som alltid brukar ha massa och älskar att gå ut och springa har hittat en massa dumma ursäkter att slippa.. Usch !

Inte alls bra, men på lördag är det vätternrundan iaf så hoppas formen och motivation är bättre då! :)

Har sån ångest för att jag inte tränat, idag åkte jag och Andreas in till vmo och satte oss på stigs och fikade, inget nyttigt här inte! Vet att jag har sagt det innan, men snart måste jag ta tag i det där med mat och hård träning :)

Nästa vecka kanske? ;)


Do you remember what we used to say

Det känns i armarna efter rullskidorna och jag känner mig inte riktigt pigg, trött och lite småhängig med halsont :/

Så det fick bli vilodag idag också, en tripp till Alingsås blev det men inte mkt mer.

Spår lite framtidsplaner och hoppas att allt kommer lösa sig snart!

The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long


RSS 2.0