Crossfotografering

Var och fotade lite när pojkarna körde cross i Villstad innan idag, skoj att testa nya kameran :) Ni får ha överseende med att jag är nybörjare men här är iaf några bilder :)


Told you not to

Haha träningsvärken maler i benen idag men trots det har jag och älsklingen gått runt österskog och jag har sprungit 4 km till, börjar sakta men säkert min resa tillbaka efter ca 2 veckor vila!
Sjukt hur fort man tappar kondisen!

Funderar på att tävla på nyårsafton, ta det som slutet på året en tävling, 10 km sylvesterloppet i Anderstorp.. Hmm tänker dock att jag nu har sjuk träningsvärk efter 4 km men ja vi får se :) haha

Ikväll ska jag till fina Petra med Amanda och Linda, mys! Alldeles för längesen nu :)
Men först några avsnitt one tree Hill! Har snart kollat första säsongen igen :) haha det är ju såå bra!


Äntligen frisk igen?

Ja sjukt har jag ju kanske inte direkt varit men halsen har ju varit öm och ond ganska länge och nu, äntligen känns den bra igen :)

Sprang precis 4 km, det var vad jag orkade! Haha dock under 5 min tempo så lite nöjd är jag! Haha

Dagen har annars spenderats med Anna, lite frukostmys, kollade runt lite i Jönköping, fotat och snart ska vi äta lite mat och kolla igenom korten som togs :) kanske lägger upp något imorgon. Måste iaf säga att jag är sjukt nöjd med kameran!

Träningen ska jag komma igång med nu igen, det är inte långt kvar till Vasaloppet och snön? Ja den har ju typ försvunnit :/ men nästa vecka blir det fjällen så då ska det åkas, både på längden, utför, på tvären och kanske till och med lite på rumpan! Haha

Don't ever give up in your dreams


Melladagar

Jaha då var julen över, det är nog årets mysigaste högtid, träffa släkten och bara mysa och umgås :)
Hade en perfekt julafton, ganska lugn och trevlig.

Juldagen var lugn på dagen, på kvällen var vi på inflyttningsfest hos Fidde, riktigt roligt :)

Igår var vi i Jönköping och shoppade på mellandagsrean, en kamera rikare blev jag och jag är super nöjd hitills, ska åka till Anna nu och äta frukost, sen ska den invigas :D

Hoppas ni har haft en riktigt bra jul! :)


Dan före dopparedan

Träningen har varit dålig de senaste dagarna, men halsen är iaf bättre så efter jul får det bli att ta tag i det igen :D

Ikväll är det uppesittakväll hos mamma och pappa, klä granen, baka knäck och kolla på Bingolotto samt äta skinkmackor, mys på högsta nivå :)

Imorgon blir det att fara runt för att träffa alla föräldrar och släkt, börjar morgonen med frukost hos Andreas pappa med familj, därefter middag hos mina föräldrar där även släkten befinner sig och på kvällen till Andreas mamma.

Jag önskar er alla en riktigt god jul, och tar för de fina julkorten! :D


What hurts today makes you stronger tomorrow

Halsen och öronen blir värre för varje dag, undrar om jag fått öroninflamation :s

Aja hoppas det går över snart :) igår färgade jag håret hos Mandutt, kul att träffa dig igen, sjukt längesen!!
Idag är det sista föreläsningen i skolan innan lovet och jag har ingenting i Växjö på 4 veckor!! Dock tenta när jag kommer tillbaka men på 4 veckor hinner jag förhoppningsvis med lite mer än bara plugg..

Ska till Vemdalen v1 om jag inte berättat det, åka lite skidor och träna inför vasan, tänkt lite på det och det är klart jag måste åka! Tränad eller otränad, grundkondition har jag ju och jag har ju redan åkt en hel del skidor :)

Ikväll är det julbord och partaj med världens bästa lag, kommer bli awesome! Kanske får reda på förra tentan idag... Nervös tjej!!

Håll alla tummar ni har


Tänk om jag ångrar mig, sen ångrar mig igen

Varit i skolan hela dagen, plugg plugg plugg!
och halsen är värre idag vilket betyder igen träning.. :/ då får det blir en kväll i soffan istället :)

We don't lose friends, we just realize who our real ones are


Vilodag

Blev en vilodag igår, fiskade och grillade på isen på förmiddagen, mysigt! :)

Tänkte att jag skulle tränat på em men det blev en runda till Jönköping istället, handlade mina sista julklappar, skönt att ha det gjort såhär långt innan jul. Det hör inte till vanligheten! Haha

Känner att halsen börjar bli tjock och öm så får se om det blir någon träning idag, hade tänkt löpning och innebandy..

Ha en fin dag! :)
Kram


Win of lose

Vilken rolig match, vi kunde spelat mycket bättre än vi gjorde men kul var det ändå, lyckades lämna all skit utanför planen och bara fokusera, 9-1 vann vi med, jag gjorde 2 av målen :)

Love My team!

Påväg till jobbet idag förresten körde jag Andreas pappas bil, den började skaka, låta, vibrera och ja bete sig lustigt, när jag stannade hade typ hela däcket börjat ramla bort :o sjukt, 3:e bilen på 8 dagar det händer något konstigt med när jag kör.... Haha suck! Som tur var rår jag inte för något av fallen men otur..


Dancing With tears in My eyes

Gaaaash! Vilket härligt spinningpass det blev, 45 min bara kött, lämna tankarna utanför och bara trampa! Precis vad som behövdes efter en heldag på jobbet, nu väntar en kväll hos Jennie med fina tjejer och imorgon är det dags för jobb igen..

Be careful With your words, once they are Said. They can be only forgiven, not forgiven


One of a kind

Fått mycket gjort idag, städade hela lägenheten på morgonen, har ätit lunch med Jennie, varit på banken och fixat med min dator som inte har funkat som den skulle..

Nu lite slapp i soffan och ikväll ska jag kolla på Andreas match.

Tack för idag bästa Jennie :) <3


Words

Igår blev jag inringd från jobbet så jobbade mellan 10-16, gött det!
när jag kom hem blev det löpning, 4 km på löpbandet innan jag bakade tårta och lagade planka för älsklingen fyllde år :)

Idag har jag också varit ledig från skolan, lite plugg blev det, 16 km längdskidor, hockey med Amanda och innebandy, GO dag helt enkelt! :) haha

Imorgon står Jennie på schemat får sr vad som händer :)

Vänskap är ingen envägskommunikation..


Shout it out loud

Fick sluta 4 h tidigare igår så vid 13 var jag påväg hem, hemma innan det blev mörkt vilket betyder skidor! 20 km blev det och sjukt gött var det :) har inte ens ont i kroppen idag :)
Därefter lite snabb mat och sen mot Forsheda för innebandy, vilket lag jag har :)

Idag är jag ledig, får se vad dagen har att erbjuda..

Live love laugh


Pluuuuugg

Nu börjar det igen, börjar bli mycket i skolan igen, känner att jag inte får hamna efter nu igen, blir så mycket sista veckorna då. Tenta direkt efter nyår så vill inte plugga allt för mycket mellan jul och nyår. Bäst att börja plugga nu då.. Haha men kul är det inte!

Går mellan 9-16 idag och längtar bara hem så jag kan träna, har bestämt att jag ska ta minst en lite längre paus i plugget varje dag och ska försöka träna då, tror jag kan må bättre av det så absolut värt ett försök :)

Ha en underbar dag alla vänner!

All alone

Träning har det blivit lite i helgen, löpning på bandet och längdskidor, såå kul är det :)

I fredags gick min bil sönder, den kokade påväg till skolan så det blev att ringa efter bästa föräldrarna och låta bilen stå. Pappa fick i alla fall hem den sen och nu ska den nog snart funka igen :)

På kvällen blev det lite fest hos Matilda, igår kväll serverade jag på bröllop och idag blev det Ullared och kalas för Andreas och Laila. Utöver detta har det varit slappning och träning som stått på schemat :)

Imorgon är det ny vecka och nya tag, nu kör vi :)

SAKNAR

Utkast: Dec. 08, 2012


Bollen är i dina händer nu

Njöt av att ligga i sängen till 10 idag, sjukt skönt för en gångs skull :)

Gick upp och sprang 5 km på mitt löpband +gick ca 10 min efter samtidigt som jag kollade på Beck, underbart att ha ett eget löpband.

Därefter fixade jag lite och åkte sen mot vmo för lunch hos fina Jennie, fläskfilé och potatisgratäng hade hon fixat, hon är inte dålig hon, och paket fick jag, en skylt att hänga upp när jag är och tränar så Andreas vet var jag är :) haha ska inviga den ikväll kanske :)

Nu är det i alla fall föreläsning, ny kurs, mikroekonomi 2, kul lärare iaf :)

"When you feel like quitting, think about Why you started"


Visa ditt intresse innan du förlorar mitt

Ja tiden går, vad har jag gjort? Pluggat, pluggat och pluggat. Tränat lite, spinning, axlar, triceps och idag har jag åkt 7 km längdskidor och snart är det dags för innebandy :)

Idag var det tenta, som jag pluggat på i typ 2 veckor, sjukt svårt men gick ändå helt okej så håller tummarna :)

Älskar att snön har kommit och att det är kallt, mysigt att ta på sig varma kläder och låta kylan bita i kinderna :)

Nu är tentaperioden slut för denna gången iaf så hoppas på att kunna ha ett liv ett par veckor nu! Haha :)


RSS 2.0