USA

Vi har det heeelt fantastiskt, det är varmt, det är soligt, vi gör en massa roliga saker och det bästa av allt, jag får vara med Han med stort H hela dagarna :)

Vi landade i måndagskväll och tog in på ett hotell i närheten av flygplatsen. Det var ett ganska skabbigt hotell, sängen var ihop tejpad, duschen läckte så det rann ut vatten till det andra rummet när vi duschade och det var myror på golvet. Men vi sov gott, vi var så trötta. Jag vaknade av att Benjamin puttar på mig och säger "frukosten stänger om en timme, ska vi gå upp och äta eller ligga kvar och sova och köpa något sen?" Jag var mer död än levande men svarade spelar ingen roll. Sen kom han fram till att det fortfarande var mörkt ute, jag kollade min telefon och klockan var ca 2 på natten... Haha han hade ställt klockan på 8, men inte ställt om den till amerikansk tid. Så den ringde när klockan var 8 i Sverige och ja, då var klockan  2 i USA. Hahah 

På tisdagen bilade vi ner till key west där vi solade, kollade runt och njöt av livet, vi åt god mat och besökte den sydligaste punkten. Där åt vi frukost dagen efter, vi solade lite och åkte sedan mot Miami. på vägen stannade vid ett köpcenter, sawgrass mills som var det största jag någonsin sett, vi köpte 8 par skor och sedan åkte vi mot ett hotell för att sova och sen åka tillbaka dagen efter. Då det blev ännu mer shoppat.. Jeans och skjortor.

Vi åkte till en aligatorpark, tog en guidad båttur, vi lyckades få se en aligator i vattnet och när vi kom tillbaka fick vi hålla i en liten som bara var tre år gammal. 

Vad har vi gjort annars? Vi har tränat, spelat äventyrsgolf och lite annat smått och gott :)

Idag väntar Disney world :D 

(Tar mest bilder med systemkameran så har inte så många på telefonen, men här kommer några iaf) 

P&K 
Sydligaste punkten i USA 

Lilla shoppingcentret




Bränt sig lite..

Roadtrip

Träning 


RSS 2.0