Dejt med sängen

Säger god natt med en mycket bra känsla i kroppen, nu håller vi bara tummarna :)

Lite till ska det pluggas med blir här i sängen, blir nog inte så svårt med dessa bra, lite småhemliga förändringar :)


Inget Vasalopp?

.. Ja det är frågan, hinner inte träna så mycket så funderar på om det bästa vore att hoppa klassikern i år, tråkigt men de tankarna finns.
Känner att jag säkert skulle klarat av det, har en bra grundkondition men känner att jag vill träna mer om jag faktiskt ska göra det.
Ja det är tre månader kvar men inte lång tid, får se om jag kan få till ett rullskidspass i helgen och se hur det känns, hoppas på att kunna börja träna mer nu, mår ju verkligen bra av att träna! :)

Körde iallafall ett spinningpass på morgonen idag, 45 min, hade mjölksyra i ja nästan 30 min, benen krampade och värkte men jag kämpade på och i mål kom jag. Om mjölksyran berodde på tungt motstånd eller att jag tappat mycket sen sist vill jag nog inte ens spekulera i ! Haha

Har pluggat i Växjö nu mellan 9-15, ska hem och plugga resten av kvällen också.. Suck. Hoppas jag får någonting i gengäld av allt pluggande.. Fick lite motivation till att plugga nu när jag jobbat några dagar, fy sjutton för att sitta vid en maskin så som jag gjorde igår hela livet, tog en bit från en pall från vänster, lägg den i maskinen, tryck på två knappar, ta ut den och lägg den i en pall till höger, om och om igen hela dagen.. Haha

Life is like riding a bicycle, to keep your balande you must keep moving


Fantastisk helg

Lördagskvällen blev fantastiskt bra, mys med Amanda och Lisa. Trerätters middag hade de fixat, förrätt: toast med sallad och skagenröra, varmrätt: fläskfile med mosarella och salami samt klyftpotatis och morötter. efterrätt: chokladmouse med toblerone och grädde :) med lite god dricka på det och mycket tjöt så blev det perfekt! En runda på Harrys var inte heller fy skam, :)

I går var man bra sliten men en mysdag med älsklingen passade då perfekt. vinterstudion i soffan innan vi tog subway och bio i Jönköping, skyfall. Bion var tidig så när vi kom hem lagade vi plankor, gött! :)

Sista föreläsning till denna kursen är gjord, nu väntar en intensiv vecka med tentaplugg och jobb, ja har fått 3 dagars jobb i veckan, underbart. Även om jag egentligen inte hinner så känner jag att jag måste ta vara på de dagar jag får :)

Lever fortfarande på att helgen blev så bra!! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_50b3ac82ddf2b31b99004093.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_50b3ac98e087c32ea8b8d264.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_50b3ad1cddf2b31b73004730.jpg" class="image">


99

Blev plugg nästan hela dagen igår, en sväng till Värnamo för att hämta nya matchkläder och sen match på kvällen då, 3-3 blev det i derby mötet och en riktigt rolig match att spela, blev även en av de bästa spelarna :)

Därefter blev det pizza och film-mys i soffan :)

Idag gick vi upp tidigt, skulle med killarna när de körde i torsvik, skulle träffa en fotograf där som jag skulle fota lite med, skoj var det :) förutom att vi kom fram till att anledningen till att mina bilder blir ganska dåliga nu för tiden är att min kamera inte ställer in sig efter det jag knappar in.. Vilket betyder, lämna in eller köp ny, suck -.- aja kul var det i alla fall:)

Nu lite mat innan det bär av mot bästa Amanda för förfest innan Harrys! :D

Förövrigt är det 99 dagar kvar till vasaloppet........

Sometimes, you have to stop thinking too much and just go wherever your takes you


Cold war

Trevlig kväll igår med firande av mig och Johanna, 13 personer här som skulle äta så trångt blev det! Haha
Men det var mysigt :)

Började dagen med 45 min spinning idag, gött att börja dagen så, man kommer verkligen igång!! :)
Hem plugga, fixa mat och fixa inför kvällen.
För ikväll har de finaste tjejerna varit här och fikat, massa prat och skratt blev det och det var välbehövligt :)
Hann även med 3 km på löpbandet innan de kom. Haha

Nu sängen och imorgon plugg, träning och match :D


Födelsedag

Ja igår fyllde jag år, 21 år gammal är jag nu och inte ett dugg klokare! haha
På morgonen fick jag paket av Andreas, ett pandora armband med 3 berlocker på, tyvärr har jag ett sådant armband innan så ska lämna tillbaka det men behålla berlockerna. :)

Föreläsningen i skolan var nog den tråkigaste jag någonsin skådat, som tur var slutade vi en timme tidigare så jag hann med 75 min på gymmet i Växjö innan tåget gick hem. 20 min intervall på löpbandet, 10 min crostrainer och 35 min på gymmet, bröst, biceps och triceps blev det och som jag pumpade, goe träningsvärk idag! :D
På kvällen kom mamma pappa och bror och firade mig med mat och paket, mycket trevligt! :)

Idag har det varit lugnt, plugg plugg plugg, lite mys hos Petra med tjöt sen plugg plugg plugg och snart kommer Andreas familj hit för att fira mig och Johanna, ska bli mysigt! :)

Jakob var precis här med en paradisask, GÖTT! så ska tjocka mig lite nu innan de andra kommer! :)

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have thousand reasons to smile

Ny vecka, nya tag

Så var det måndag igen, veckorna bara springer iväg.. Steg snett på matchen igår, vilket jag inte trodde var så farligt, men hade tydligen sträckt knäet också så det var blått och gjorde ont på morgonen när jag intog gymmet vilket gjorde att jag inte bara körde ben för det skulle bli för stor belastning. Så jag la till mage/rygg också och totalt blev det 75 min :)
 
Fick även reda på idag att jag ljög igår, vi blev inte alls av med serieledningen, 2:an förlorade också mot ett bottenlag så på fredag gäller det, derby och då är det första platsen som står på spel. Hoppas att vi ska kunna fokusera mer på det vi gör på planen än vad följden blir av en vinst/förlust. Kom igen nu brudar, vi ska kämpa från första till sista minut!
 
Skolan var dryg idag, lärde mig ingenting. Så åkte hem lite tidigare, fikade med svärföräldrarna innan det bar av mot Forsheda och innebandyträning. Blev inte så mycket tränat just träningsmässigt. Vi snackade mest om matchen, vad som var bra och dåligt, vad vi kunde förbättra och ja, det var ju mycket så det drog ut på tiden.
 
När jag kom hem hade älskling fixat mat, så gött att komma hem till lagad mat, äta dusch sova, JA TACK. Nu när hemtentan är inskickad så blir det ju faktiskt så.
 
Let your smile change the world, don't let the world change your smile.
 

OM DU BARA VISSTE <3

Usch och blä och fy och lite till

Matchen gick åååt skogen.. 9-1 och ingenting funkade överhuvudtaget kändes det som och serieledningen tappade vi. Menmen, bara att bryta ihop och komma igen, finns matcher kvar. Derby på fredag, hemma 19,30 mot Värnamo, kom och hjälp oss, heja fram oss till serieledning igen!

Annars har dagen varit lugn, sov länge. Var på 150 års fest igår för pappa och två av hans systrar, 40 50 och 60 fyllde dem, kul att träffa släkten och äta god mat :)

Ikväll kommer bästa Mandutt hit, tacos står på schemat, skönt att bara umgås lite..



En november kväll

Kände mig så sjukt dålig igår när jag skrev att jag inte hinner träna så på eftermiddagen gav jag mig ut sprang en runda mellan plugget. 5 km blev det på 23.11 min :) min cykel var instängd bland däck igår också... Haha

Idag har jag varit hemma, pluggat och fick med mig Anna ut att cykla jämte mig när jag körde rullisar, 10 km blev det :)

Nu mat, fruktsallad med Anna,
Sen kolla innebandy, Gnosjö-Värnamo :)

Taggar inför tenta imorgon, matte.. Blää!

Puss :)


Depp

Det var inte mycket uppdatering här, men vad gör jag? Träning hinner jag inte med iaf, skolan tar ALL tid, man blir deprimerad typ.. Det som jag tycker är roligast, träna alltså hinner jag på långa vägar inte med längre...

Jag visste att skolan skulle bli tuff, men det här hade jag inte kunnat räkna med, att hela min fritid skulle gå förlorad..


London

London var kanon! Underbart att komma iväg!!

Torsdag:
Vår resdag, planet lyfte vid 10 tiden, kommer inte riktigt ihåg, vi var framme vid 11 engelsk tid (12 svensk) satte oss på bussen som skulle ta oss från flygplatsen till stan. Den tog ca 1,5 h och var riktigt dryg! Väl framme skulle vi hitta hotellet, det tog sin tid men vi hittade, ett litet mysigt hotell med betoning på litet, 3 rum på varje våning! Haha
Bytte om lite snabbt och tog tunnelbanan ut till stanfordbridge eller hur det nu stavas, chelseas arena i alla fall där mamma mycket glad gick runt och kollade. En overall senare kunde vi gå där ifrån. Gick en runda på stan för att kolla läget innan vi åkte mot hotellet igen.

Fredag:
Vi började dagen på Madame toussoes, riktigt häftigt faktiskt, träffade många snyggingar där! Haha därefter blev det andra sevärdheter, tower bridge, London eye, Big ben och trafalgar square. Vi åkte London eye, vilken utsikt man hade, sjukt man såg 40 km stod det på en skylt. Mamma pappa och johan skulle gå in i en kyrka men jag och andreas tog en promenad och satte oss på ett cafe/pub med en glass och öl :) Eftersom detta var pappas födelsedag gick vi ut och åt en riktigt fin middag på kvällen på en mysig restaurang. Han fick presenter och vi hade en trevlig stund. Väl tillbaka på hotellet blev det film och kortspel :)

Lördag:
Jag och Andreas bestämde oss för att inta stan och shopping medan de andra skulle gå och kolla på slottet. Vi gick på samma gata i ca 6 h! Och hann inte med hälften av affärerna! Haha lite blev det inköpt från min sida iaf, ett par löparskor, en klänning, en väst och en mössa. Andreas investerade t-shirts och jeans. Därefter skulle vi gått till en pub och kolla på Arsenal-fullham tänkte vi men det var tydligen olagligt att visa engelska matcher som började kl 15 på pubarna :s så vi tog en promenad genom hyde park, bara gick och myste runt :)
Lite senare mötte vi upp de andra och gick till en restaurang och åt, därefter blev det en pubrunda och massa trevligt tjöt :) en tidig kväll väntade och klockan ställdes på 03.00 (02.00 svensk tid) vi skulle mot flygplatsen,.

Söndag:
Ja som sagt en tidig morgon blev det, planet gick 06.40 engelsk tid och resan från hotellet tog ca 1,5 h. Vår taxi chaufför höll på att somna flera gånger, vinglade mellan filerna på motorvägen, tur att pappa satt och försökte hålla honom vaken! Flygresan gick bra och vi kom hem i tid.
När vi kom hem åkte jag nästan direkt till smålandsstenar för innebandy, 3-3 slutade matchen med besvikelse. Vi kan bättre, mycket bättre!

Idag började dagen med gymmet, ingen semester längre, 1 h ben! :)
Jag har också fått reda på att jag är godkänd på marknadsföringstentan så nu kan jag lägga all fokus på nationalekonomin.

Här kommer lite bilder, oredigerade och bara ett urval av alla vi tog :)

 

 
Påväg :)
 
 
Tunnelbana
 
 
Mamma utanför chelseashoppen
 
 
Hotellet
 
 
Tunnelbana
 
 
Fika första kvällen :)
 
 
Kvällspromenad
 
 
 
Julskyltningen var i full gång :)
 
 
Mysigt på gatorna
 

 
Oxford Street
 
 



 
Telefonkiosk
 
 
Madame tussauds
 


 
Nöjd kille! haha
 
 
 
 



Inte alla som petat engelska drottningen i näsan












 
Promenad vid någon park, där soldater som dött i krig men som inte hittats hade sina namn
 
 
 
Fish and chips
 
 
Tower bridge
 
 



 
Öl och glass paus :)
 
 
Trafalgar square
 

 
Jag och pappa
 
 
Big ben
 
 
 
London eye
 
 
 
 





vandring genom stan



Jag och Andreas tog en promenad i Hyde park efter en lång shoppingdag






 
 
 



Öl på en pub sista kvällen




 
Dags att fara hem, borta bra.. Vill resa igen ! haha

Hejdå Sverige

Skola igår och därefter 1 h på gymmet, bröst och triceps. Känns idag! Åkte hem och körde 30 min intervaller på löpbandet gött! :)
Träffade Alicia och Amanda en sväng, käkade hos mamma och pappa och pluggade - där har ni min onsdag :)

Nu sitter jag på flygplatsen i göteborg, gått igenom säkerhetskontrollen och väntar nu på att få gå ombord och åka till London, ska bli gött att komma iväg lite :) missar dock mycket i skolan, men det är nästa veckas problem! Haha

Nu hörs vi nog inte förrän på söndag,
Men ha det fint här hemma :))


Back to black

Och där har tisdagen gått, en ganska jobbig sådan, deppig med många frågor utan svar, önskar någon kunde ge mig goda råd och fatta de svåra besluten rätt..

Aja blev ett trx pass ikväll med Mandutt, det var annorlunda, svårt och inte så jobbigt. Men kommer nog om man lär sig bättre :)

Imorgon är sista dagen i skolan innan resan, slutar 12, ett hårt pass på gymmet väntar, plugg och sen middag med familjen och sova hos mamma och pappa, i min gamla säng, sjukt längesen nu, ska bli skönt att komma hem dit en natt..

Games Will be played, hearts will be broken, tears Will fall, people will change & rumors will be spread. But life always goes on.


I like how it feels

Dagarna rusar förbi och på torsdag åker jag en weekend till London, kommer bli awesome :)

Söndagen bestod av lite fotografering, ett hårt mage/ryggpass på gymmet med bästa träningskompisen! Alltid sjuk träningsvärk efter dessa pass! Haha på kvällen firade vi Stefan med god mat, planering inför jul och nyår, hoppas på en skidresa där någon gång :)

Igår började dagen med ett benpass på gymmet samt lite löpning. Gick fint tyckte jag, lite seg i benen idag. Nu äter jag lite frukost innan jag ska bege mig mot Värnamo och tåget för en dag i Växjö.
Började en ny kurs igår, tydligen ska den vara extremt svår enligt läraren så dags att kämpa!

Men som sagt, torsdag blir det London och det ska bli så himla skönt att komma iväg lite :D

Ha en bra tisdag :)


Maskerad

Hade en grym kväll igår, himla rolig! :)

Tänker bara ge er lite bilder :)


Love to hate you

Blev inget växjö igår, tåget var så mycket försenat att det inte blev lönt, så blev 5 h på Skype med min grupp! Haha arbetet typ klart nu iaf, på måndag ska tydligen en jobbig kurs börja.

Blev ca 1,5 h på gymmet igår med Rebecca också, mage och rygg, sjuk träningsvärk idag men ryggen behöver stärkas så bara att köra! ;)
Därefter blev det en myskväll med älsklingen, riktig kvalitetstid! :)

Födelsedagsfika för bror idag på förmiddagen, sen en sväng till jönköping med Amanda, nu hockey och förfest innan maskerad hos Jennie :D

Sounds good


Plastic faces

Det blev ingen träning igår, kroppen ville inte alls, tråkigt! Jag åkte till Gnosjö, tog på mig alla kläder men när jag skulle ge mig iväg sa det bara stopp, det gick inte. Då kände jag bara nej bättre jag åker hem om jag inte känner för det.

Så det blev ett par timmar till i soffan framför vänner innan jag började jobba :)

Jobbade till 01.00 inatt, upp innan 7 idag för att åka till Växjö, men nu sitter jag i Värnamo och väntar på ett försenat tåg, suck! :/

Undra vad som händer ikväll? :)


Take your time

De senaste dagarna har varit minst sagt stressiga, skola på dagen, hem en timme få i sig nån mat. Jobba till 24, upp till skolan samma visa, sluta 24. Idag har jag ingen skola iaf eller grupparbete är det ju vi skriver :)

Så sov läge idag, nu fixar jag lite mat och sen bär det iväg mot Gnosjö för ett rullskidspass innan jag ska jobba, slutar 24 sen är det förhoppningsvis helg, hoppas på att vi slipper grupparbetet imorgon :)

Har fått hem mitt fina diplom också :D


RSS 2.0