Ge allt

Då var dagen här, 30 september 2012. Dags för lidingö tjejlopp, min sista del i klassikern!!

Mitt mål är att komma under 50 min, då får man en silvermedalj :) men för att klara mitt mål för hela klassikern behöver jag komma under 1 h 44 min! Så det känns inte som det ska vara några problem :)

Men! Jag har sovit dåligt inatt, vridit och vändit på mig och vaderna krampar. Har sjukt ont när jag går, vet inte varför.... Jag masserar, går, stretchar men det hjälper inte! Jag hoppas verkligen det går över på uppvärmningen!!

Nu kör vi! :)


Huvudstaden

Fick se Gislaved åka ur 3:an igår, inte kul..

Därefter bar det av mot Stockholm! Det gick bra att köra, men inne i Stockholm var det kö, i 1 h stod vi i kö, suuuuck! Och tröttare och tröttare blev vi men till slut lättade det.

I nästa inlägg kommer det om dagen! :)


Mål

Tänkte tagit det lugnt igår kväll, hade tackat nej till att spela match och soffan lockade. Men vid 4 tiden kände jag ett sånt härligt sug, jag ville spela ändå, trots att jag ska springa Lidingö imorgon.

Jag ringde tränaren och självklart fick jag spela. Slängde i mig lite tacos, gjorde mig i ordning och åkte.

Laget kändes inte så taggat när vi kom dit och skador och sjukdom gjorde att vi spelade med för få man egentligen.

Matchen blåstes igång och oj va taggade alla blev på en gång, högt tempo från början och det dröjde inte många minuter innan vi satte 1-0, dock gick det ganska fort för dem att sätta både 1-1 och 1-2. Vid paus stod det 2-2.

Alla spelade som ett lag, alla ville verkligen vinnan, efter 2 perioden stod det 5-2, vi hade gjort 3 mål och lyckats hålla undan så de inte gjort något!! Jag stod för ett av målen :)

Matchen slutade 7-5 och den glädje, lycka, kämparglöd som fanns i laget igår var enorm. Allting var på vår sida :) det var sjukt kul att spela och jag ångrar inte alls att jag var med! :)

Idag ska jag hälsa på mamma och pappa och sen bär det av mot Stockholm! :)


Blir du lycklig?

ja det blev en lång dag i Växjö igår, föreläsning mellan 8-10 sen var det tentaplugg som gällde mellan 10-19.30 med 3 pauser. Lärde mig ganska mycket av att sitta och diskutera faktiskt :)

Idag blev det tidigt också, kl 7 ringde klockan upp och plugga. Sen pannkaksfrukost, mums :)
Lite plugg till sen en paus, bakade kladdkaka och åkte till Heco för att bjuda Linda och Petra som jobbade sina sista dagar där idag. :(

Nu är det plugg som gäller igen! Får se om kvällen har något roligt att erbjuda eller om böckerna får hålla mig sällskap.

Kan vi inte dansa som förr?


Glömde!

Glömde skriva att jag nu även är anmäld till vätternrundan 2013, det verkar bli hela klassikern nästa år! Wiiiohooo ! :)


Nothing Else matters

Ja en kväll som alla andra, nästan, plugg självklart men Anna kom hit en sväng, pratade lite och så förhörde hon mig lite :)

Har även hunnit med att hälsa på mamma och pappa en sväng, käkade våfflor :) haha

Imorgon blir det en lång dag i Växjö, tåget går 05.50 och hem 20.30, många timmars plugg imorgon!

Och klarar jag tentan blir det London med familjen för att fira pappas födelsedag, klarar jag inte tentan ligger omtentan under helgen vi skulle varit i London...... Suuuuuck! Måste klara den!


Panik

Har fullkomlig panik! Hinner inte med någonting annat än plugg, plugg och plugg, pluggar från morgon till kväll nästan varje dag men lär mig inte ändå..

Vad ska jag göra??

Igår blev det iaf ett rullskidspass emellan plugget, skönt att komma ut och röra på sig lite!

I helgen är det iaf lidingöloppet, 1 mil ska jag springa, målet är under 50 min på den kuperade terrängen. Har inte sprungit mycket den senaste tiden så vi får väl se hur det går med det. Ska göra mitt bästa iaf! Det är ju min sista del av tjejklassikern :D

Nu ska jag läsa några sidor till, sen blir det sängen!

Puss på er


Vinn kärlek genom att visa kärlek

Tog det lugnt igår, hälsade på mamma och pappa på förmiddagen, pluggade och väntade på finaste Amanda.

När hon kom hit blev det fixning inför mustasch festen som ägde rum på Harrys, god mat och trevligt sällskap :)

Idag börjades dagen med en promenad, gött väder, inte kallt, inte varmt och det regnade inte :) haha

Sen har köksbordet och böckerna varit mitt sällskap resten av dagen.. Suck.

Vad ska man ta sig till?


Take me away, i don't wanna be here right now

Började gårdagen vid köksbordet framför böckerna, sen skrev mamma som tyckte att jag skulle ta ett avbrott och simma med henne vilket jag gärna gjorde :) 1000 m blev det innan jag begav mig hemåt mot böckerna igen.

Vid 3 tiden kom Jakob och hälsade på, han fixade negerbollar till mig och sen kollade vi på en film :)

Kvällen spenderades på bambu och sen filmmys med världens finaste tjejer, sjukt glad att jag har er! Skönt att kunna berätta sina problem, ha någon som lyssnar och själv lyssna på era, ni är guld värda! <3

"frågetecken"


Torsdagskväll

Blev en mysig kväll hos Anna, tårta, prat och skratt med fina tjejer :)

Tack bästa Anna och ni andra för kvällen, skönt att komma bort från böckerna en stund :)

Nu blir det film och sängen, imorgon --- plugg -.-

Youre simply the best


Trust no one

De blev 8 km löpning på morgonen, varför förbättras jag inte? Springer på samma tider hela tiden.. Suck!

Frukost och plugg vad det jag hann med innan det ringde på Skype, min grupp från Växjö, vi hade lite problem med grupparbetet, så har nu suttit ca 4,5 h framför Skype för att rätta till det, nu verkar vi fått ordning på det så hoppas att mina första högskolepoäng rullar in snart :)

Nu ska jag åka och göra lite ärenden i Gnosjö sen blir det födelsedagsfika hos bästa Anna <3

Vill veeeerkligen ut och resa, komma bort här ifrån ett tag, jag behöver det! Något att se fram emot, just nu känns nästan allt mörkt.. Men ska iaf till stockholm nästa helg för att springa Lidingöloppet, har nog fått med mig Andreas också :) <3


American boy

Igår börjades dagen med en promenad runt österskog med Rebecca, därefter frukost och en massa plugg.

Vid 12 tiden fick jag ett sms om jag ville jobba på kvällen, mellan 15.45-23.45, jag visste ju att jag behövde plugga men på jobbet skulle de nu gå igenom vad jag skulle ha för uppgifter som extraarbetare. Det slutade med att jag spelade in mig själv när jag läste första delarna ur det jag ska kunna och lyssnade på det när jag jobbade. Hoppas jag lärde mig något :)

Hann även med en tripp på löpbandet innan jag åkte till jobbet, 6 km på 28 min :)

Nu ska jag ut på en runda hade jag tänkt innan jag måste återgå till pluggandet.

Saknar mina vänner


Härlig tisdag

Jag kom hem igår, lite senare än planerat (strax efter 22) men jag är glad, jag kom hem iaf! :)

Det blev en lång dag igår, gick ju upp 04.20 och kom inte i säng förrän runt 23. Så trött var bara förnamnet idag när klockan ringde..

Gick upp, fixade lunch låda, åt frukost och tog sedan bussen till vmo för att åka mot Växjö och grupparbete :) tycker det är kul med grupparbete faktiskt, har kul i min grupp, vi blev nog nästan klara idag så skönt, nu är jag "ledig" till nästa tisdag, tyvärr måste jag plugga inför tentan, vill såå gärna klara den så ska göra allt jag kan!

När jag kom hem från Växjö idag bar det direkt av mot Jönköping med Fatima, lite käk och sen bio, jag hade fått två biljetter till förhandsvisning av en oväntad vänskap, en riktigt rolig film som jag starkt rekomenderar, skrattade nästan konstant i 2 h haha! De bjöd på popcorn, snacks och dricka också så det blev en riktigt mysig kväll :)

Nu ska jag sova för imorgon väntar morgonpromenad med Rebecca och sen plugg resten av dagen.


Sj i ett nötskal

Jag som bara ville hem, tåget inställt och ersatt med en buss som jag missar pga dålig information om att tågen inte ska gå mer ikväll..

Sitter nu i Växjö, Andreas kan hämta mig OM han hade haft en bil, han har punka på sin och min står i Värnamo och nyckeln är med mig i Växjö. SUUUUCK!

Just nu håller jag tummarna för att tåget som ska gå vid 9 egentligen ska ersättas med en buss det också så jag kommer hem ikväll iaf!


Summerland

Igår körde vi motorcykel hela dagen, Andreas, jag, Annie, Marcus och Johan. Det är ju så sjukt roligt :) men känns som säsongen snart är över så man får ju passa på.

Var ute och sprang 8 km på morgonen, sen gav vi oss iväg vid halv 11 typ. Åkte Bredaryd, reftele, unnaryd, lidhult, bolmen, Forsheda, fänestad, Kulltorp :) tog en hamburgare i Forsheda innan vi åkte hem.

Eller hem..
Jag och Andreas åkte till hans pappa som bjöd på kaffe, därefter kom vi på att vi skulle åka en runda till, så vi åkte till Dannäs, hälsade på min faster och hennes familj samt kollade på fotboll, Dannäs-Kulltorp, Kulltorp vann med typ 6-2 eller nåt :p
2 spelare i Kulltorp hade nr 15, det tyckte jag var lite kul :p

Jaja vi var nog hemma runt 8, så det blev verkligen en heldag och inget pluggat den helgen... Suck!

Gick upp 04.20 idag, Åkte till Växjö och är där än, ska åka hem om en kvart. Lång dag och träningen hinner jag inte till idag heller så ska bara hem, äta sen sova typ, glo på en film kanske. Fick sån sjuk huvudvärk igårkväll och den sitter fortfarande i fast i en lite mildare grad idag.

Är iaf ledig till nästa tisdag nu, eller ledig och ledig, har ett grupparbete som måste göras och en tenta att plugga till! Suck, den där tentan asså, gick igenom lite inför den idag och det är så mycket att jag inte fattar hur man ska kunna lära sig allt.. Jag vet ju vad jag ska göra i veckan iaf..

Om du känner dig ensam, öppna dig då, dela med dig av känslan jag kan nog förstå


Save the world

Blev en lång dag igår, var i Växjö till sent in på eftermiddagen vilket gjorde att jag kom lite sent till inflyttningsfesten.
Men trevligt var det där :)

Idag hälsade jag på mamma på morgonen, hon hade gjort äppelkakor eller nåt? Haha gott :)

Nu har jag precis kommit hem från falkenberg, drog med mig Johan och åkte motorcykel dit för att se Andreas fotboll, de förlorade med 2-0 men han var riktigt duktig!! :)

Ikväll blir det lugnt, mat och mys hos Annie och Marcus :)

Våga drömma, våga hoppas, våga tro på dig själv, du är värd precis det du vill ha bara du kämpar efter det


Home is where your heart is

Blivit dåligt med inlägg senaste dagarna, får återberätta lite :)

I onsdags började dagen med föreläsning och därefter grupparbete, min grupp har valt ett företag i Gnosjö så det var dags att besöka det.
Det gick bra, vi fick våra frågor besvarade och jag fick till och med jobb! Skickade in mitt schema igår och de dagar jag kunde jobba så får vi se när jag börjar :)
Därefter blev det en snabb pizza innan jag körde tillbaka dem till Värnamo så de kunde åka mot Växjö igen.
Blev innebandy träning på kvällen :)

Igår var jag ledig eller ja, jag pluggade i 8 h i sträck, det enda jag gjorde var att gå till kylskåpet, fixa lunch och hämta posten, annars satt jag där vid köksbordet och läste.
Därför tyckte jag att kvällen skulle vara fri från plugg, jag åkte till gymmet. Har fortfarande inget medlemskap, men Jennie fixade in mig :) det blev 1 h bodypump, 30 min löpning och 1 h boxning, Kuuul! :)

Och trött var jag men det är ju det som är meningen med träning, det gäller att våga bli riktigt trött ibland. Annars blir träningen enformig och kroppen tränas inte lika bra som om man vågar pressa sig till max ibland. Känslan efteråt är underbar.

Såg även sista perioden i hockeyn, hv vann sin första seriematch, grymt ! :)

Idag ringde klockan 04.20 och nu sitter jag på tåget mot ännu en dag i Växjö. Ikväll väntar inflyttningsfest hos Linda :)

Take care


Utan dina andetag

Ja man kan inte plugga varje dag.. Vet, jag var ledig hela dagen idag och skulle ägna några timmar till boken men så blev det inte..

Anna kom hit vid 8, en stor, mysig frukost, ägg, knäckebröd, yoghurt och frukt väntade!

Strax därefter styrde bilen mot Jönköping, skulle lämna in min dator och fixa lite små grejer men fick med mig 2 par skor och ett par byxor också, från stan. Sen dags för Ikea... Haha

Tror vi spenderade nästan 3 h där :o fick med mig en fönsterlampa, 2 hyllor, nytt påslakan, överkast, krokar, gardinstänger, ljus, ljusstakar, förvaringsboxar hmm, det var nog allt? Haha som sagt lite mer än planerat.
Datorn är också inlämnad och det tar ca 3 veckor!! TRE VECKOR! Sjukt hur ska jag klara mig i skolan? Haha

När jag kom hem från Jönköping blev det städning, fixade ihop mina grejer som jag köpte, bäddade om och sen städade jag hela lägenheten, så lite nytta har det blivit ändå. Nu är lasagnen i ugnen och jag sitter i soffan och väntar på älsklingen :)

Döm aldrig den vars mockasiner du aldrig vandrat i


110%

Igår blev det ingen träning alls, plugg, hälsa på svärföräldrarna en sväng och kollade på fotboll med Andreas sen en film :) bra söndag.

Så idag, ny dag, ny vecka, nya möjligheter! Klockan ringde 04.30, HALV FEM!! Sjukt va tidigt det är, upp och åt frukost, orkade inte koka ägg och var inte speciellt hungrig heller för den delen så blev en tallrik yoghurt med äpple och kanel i, sjukt gott ! :)

Fixade mig och åkte mot vmo, tåget avgick 05.50, trots tidig avgång så pluggade jag hela vägen till Växjö!

Hade föreläsning i 2 h om politiskt perspektiv i organisationen och ledarskapen, sådär roligt men tiden gick snabbt och efter träffade jag mig grupp som jag ska göra ett grupparbete med nu de kommande veckorna. Ett snabbt mellanmål, yoghurt och en banan innan vi drog igång, idag kom vi faktiskt en bra bit på vägen, på onsdag ska vi träffa företaget vi ska jobba emot och det verkar bli kanon! :)

13.07 skulle tåget gå, men snart kom ett meddelande "tekniskt problem gör att öresundståg mot alvesta, Värnamo, Göteborg inte kommer från Kalmar förrän 13.33" aja det var fint väder, upp med läroboken och njuta av solen. Tåget kom, kanske kvart i istället, vi åkte ca en kvart, stannade 10 min, åkte 10 min stannade 35... Sen tillslut kom jag till vmo, lite mer än 1 timme försent. Menmen, på med rullisarna och så åkte jag ca 13 km, och jag fick inte ont i armarna !!! Däremot kändes det i magen, har jag lärt mig tekniken nu? Äntligen i så fall! Man ska ju jobba mer med magen/ryggen så att armarna inte får all belastning. Men ska inte säga för mycket innan jag ser hur det känns imorgon.. Haha

Hem och käka, kasler, couscous, turkiskyoghurt och kryddor :)

Sen var det dags att svira om igen, innebandykläder på och bilen styrdes mot Forsheda där fina brudar väntade, skojsig träning :)

Nu blir det sängen för imorgon kommer min Anna hit tidigt för frukost mys, sen har vi en härlig dag framför oss :) <3

Never let the fear of striking out keep you from playing the game


Jag saknar den där känslan

Hade en mysförmiddag med mamma idag, åkte till Jönköping, simmade 2000 m, köpte en skrivare till mig och käkade lunch :) bra med mamma-dagar ibland!

Åkte hem, hämtade Fidde och åkte till Gislaved för att heja på Andreas som spelade fotboll, tyvärr förlorade de med 3-0. :/

Kvällen blev lugn, kollade på en as dålig, konstig film, skulle vara skräck men vi satt bara och skrattade typ. Cabin in the Woods tror jag den hette, rekommenderar den inte!

The more you show a person you can't live without them, you are giving more reasons for them to take you for granted


Allt har sin tid, så är det

Blev en fantastisk kväll igår, hur mysigt som helst! Saknar mina flickor :) det blev tacos, morötter och gurkor med dipp och godis. JA jag failade fitnessfighten lite igår, jag åt bröd till tacos och jag åt lite godis. Men jag känner att jag kunde det för jag har inte som mål att gå ner i vikt av fitnessfighten utan jag vill få en hälsosammare matvana!

Så igår blev det lite fusk, men bara lite! Men ja för mycket egentligen..

Nu sitter jag i köket, äter frukost och pluggar för ovanlighetensskull..
Snart bär det av mot Jönköping, ska simma och shoppa lite med mamma :)

Ha en bra dag alla!

Kärlek!


Anything could happend

Var ledig idag, eller ledig, behövde självklart plugga själv men ingen skola iaf :)

Gick upp vid 7, sprang ca 4 km, powerwalkade ca 2. Hem, frukost, kokt ägg, yoghurt, skinka och paprika :) pluggade medan jag åt.
Åkte till vmo, tog en timmes promenad med Jennie, efter det tidig lunch med henne och Alexandra :)

Åter dags för plugg, åkte hem och satte mig, läste klart det jag skulle samt läste igenom mina anteckningar, precis när jag var klart kom Andreas och frågade om vi skulle gå en runda i det fina vädret, vad händer?!??! Han frågar om vi ska gå, haha då kan man inte säga nej, så ofta som jag försöker få ut honom utan resultat, så jag tog vara på chansen, blev 1,5 h promenad där! Haha

Mycket promenader idag :)

Nu är det snart dags för tacos och skräckfilm med Amanda och Petra :)

Nobody Said it was easy, no one ever Said it would be so hard


Tur att jag har dig

Andreas kom hem när plugget var som tyngst, magen kurrade och huvudet snurrade. Han ställde sig och lagade mat till mig, (kyckling, couscous sallad med broccoli, paprika och lök, dressing gjord av turkiskyoughtut) gav mig en kram och sa det kommer ordna sig.
Skönt att ha dig min älskade Andreas <3


Pluggar

Plugga - det är min fritid nu, jag hinner egentligen inte med någonting annat, så himla tråkigt!
Jag börjar tröttna redan, efter 3 dagar, jag undrar hur detta ska gå...


Just Do it

Igår blev det ganska lugnt, skola sen hälsade jag på mamma och Pappa sen plugg.. Usch typ redan trött på det, fattar inte hur jag ska lära mig allt! :s

Sovmorgon Idag iaf, en löprunda, styrka och lite plugg samt en stor frukost, Andreas hade kokat ägg till mig :) gött!

Nu väntar jag på tåget mot ännu en dag i skolan.

Har förresten börjat med fitnessfigthen nu, började i måndags med Andreas, vi är inte anmälda utan kör själva :) så har ni förslag/tips på mat så ge mig !! Haha


Måndag

Ja fortsättning på förra inlägget, volleybollen gick Inge vidare, förlorade ALLA matcher, hur dåliga kan man vara? Haha

På kvällen var det iaf dags för fest för ovanlighetens skull, trevligt värre :)

Fredagen ägnades åt flottbygge och race med dem på sjön! Haha vi vann inte det heller.. MEN kul hade vi! :D haha

På kvällen var det finsittning, vi svirade om till finkläder och begav oss mot Stenladan där allt var mycket festligt, hade en sjukt rolig och trevlig kväll, god mat och bra underhållning. Men någonstans tar det slut, efter finsittningen lämnade jag min underbara grupp för hillerstorp, jag åkte hem. Skönt att komma hem, koppla av, sova jämte den man älskar.

Men anledningen var egentligen att vi skulle på kräftskiva på lördagen så det var mest därför jag åkte hem, en sväng till mamma och pappa på morgonen och en tripp till värnamo med Fatima på förmiddagen, innan vi åkte mot målskog för kräftskivan. Synd att jag var så sjukt trött efter veckan men hade kul ändå!

Söndagen spenderades med älskling, underbar dag, han och jag, en shopping tur i Växjö, god mat och sen film och mys på kvällen :) hann även med en liten löprunda på em, skönt efter en veckas vila ! Haha

Idag var första föreläsningen, gick bra! Lite förvirrande bara men ska nog gå bra :) ett hårt träningspass, intervaller och styrka hann jag med på em, lite städning och sen innebandy träning :)

Se om jag kan få in bilder idag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511c5ddf2b30c8000339e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511c69606ee6b260038c2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511cde087c3264c001034.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511d2ddf2b351230036e0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511d4e087c329ba001007.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511d8ddf2b33e980037ec.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511d9ddf2b362ff003874.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511dee087c351a8000f90.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511dfe087c32a06001057.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511e29606ee038d003763.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511e89606ee086200349a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511eaddf2b30bd200296a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511ea9606ee39ff002e03.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511f3ddf2b33e980037ff.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511f39606ee6f2500388f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511f69606ee6f25003891.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511f6ddf2b33e92003600.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511fc9606ee3049003449.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_504511fc9606ee6b260038e8.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_50451200ddf2b33e92003607.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_50451206ddf2b30bd200297a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_50451207ddf2b33e9200360d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_50451208ddf2b33e9200360e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_5045120addf2b34f17003778.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3366969/images/2012/pic_5045120b9606ee6f2500389f.jpg" class="image">


RSS 2.0