Puuh

Tränade core 30 min i em, sjukt jobbigt! Efter det blev det en tanita vägning, 18,9 % fett har jag i kroppen, normalt var 16-30 % så låter ju bra :)
Efter det simmade jag och Amanda 1 km och sen blev det pannkakor och skitsnack :)
Bra onsdag!


Tjenare!

Kul att du kollar in min nya blogg :)
Den kommer till den största delen handla om träning.

Jag heter Linnea Park, jag har tränat olika saker i hela mitt liv och nu behövde jag en utmaning. Så jag och min vän Amanda Sjöblom ska utmana varandra på tjejklassikern, 30 km längdskidor, 100 km cykling, 1 km simning och 10 km löpning.

Tjejvasan (längdskidåkningen) var i lördags, jag har aldrig i mitt liv åkt 3 mil på skidor innan och i år har jag väl sammanlagt tränat ca 8-10 gånger på skidorna. Därför blev jag otroligt nöjd när jag åkte dessa 3 mil på 2 h, 29 min och 2 sek.
Det gjorde mig ännu mer taggad till att fortsätta med klassikern så nu ska jag börja träna extra mycket cykling, simning och löpning.
Igår sprang jag 10 km ute, första rundan utomhus för i år, tog det ganska lugnt, hade en tid på 55 min. Efter det åkte jag till gymmet och gick på bodypump, en timmes styrketräning med skivstång och vikter. Mycket roligt :)

Mitt mål är att klara hela tjejklassikern under 8 h. Och kunna springa milen under 50 min.
Ska även springa göteborgsvarvet då jag hoppas på en tid under 1 h 50 min.
Simning och cykling är något jag aldrig håller på med så det blir något helt nytt för mig så har ingen tid att sträva mot.

Ska i alla fall börja med simträningen ikväll, hoppas att simstjärnan Amanda Sjöblom kan lära mig simma snabbt :) haha

Nu kan jag inte ge upp iaf, då har jag ju ingenting att skriva här! :)

Ciaaao


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0