We got the world

Avslutade kvällen på bästa sätt, ett bodypump pass med bästa Jennie :) sjukt längesen jag gick på bodypump så tänkte jag kör samma vikter som sist och se hur det känns. Jag har ju kört i gymmet istället för gått på pass och jag har blivit starkare, under nästan alla låtarna kände jag att jag kunde lastat på mer, det var en skön känsla :)

Idag väntar Växjö och därefter sista rycket i gamla lägenheten :))


Only hit the road when you missing home

Tog en sväng till gymmet på förmiddagen, körde 20 min skidmaskin och 20 min cykel, sen mage/rygg och stretching på det. Var inte speciellt kul om jag ska vara ärlig men jag gjorde det. :)

Nu är det bara 33 dagar kvar till Vasaloppet och snön försvinner.. :/


Wild one

Sov typ 12 h inatt, vaknade med sprängande huvudvärk men var bara att ta en Alvedon och åka mot gamla lägenheten och städa..

Städade med Johanna till lunch, käkade sen åkte jag hem och somnade igen framför one tree Hill, sov en bra stund och sen mådde jag bra igen, skönt :)

Nu har jag varit på träningen och fått massage, hälsenor, rygg, axlar och nacke. Guld att ha fått en massör till laget. :)
Snart blir det hem och sängen för imorgon börjar allvaret igen, både tränings mässigt och skolan.

Everything Will be all right in the end, if it's not okej, it's not the end


Dance our tears away

Kom hem igår, förseningen slutade vid 35 min.. Skulle hämta bussen direkt och ta den till hillerstorp för att köra alla saker till den nya, men självklart krånglade det mer, de hade fått ett stenskott i rutan så var tvungna att lämna in den så behövde vänta 1,5 h i Värnamo..

Blev bjuden på mat av Andreas föräldrar så inte fy skam :)

Fick bussen tillslut och började köra fram och tillbaka, packa och bara åka och lämna. Blev sent ca 21 och allt låg i kartonger så köpte pizza och åkte till Christoffer och essi och spenderade kvällen där, jag pluggade och de drack och spelade tv spel. Haha

Tenta idag, hade en sjukt skön känsla när jag lämnade salen med 21 sidor skriva så kändes det rätt bra :) känns som en sten släppts från min kropp, men den kanske kommer tillbaka om 3 veckor då svaret kommer.. Menmen det får vi ta då i så fall, nu blickar vi framåt och det känns riktigt, riktigt bra just nu :)

Sov första natten i nya lgh inatt och nu ikväll ska vi packa upp alla kartonger vi har här och imorgon ska vi hämta nya, kanske kan bli ordning här snart :)


Statensjärnväg

Ja sj slutar ju inte förvåna.. Efter en förmiddag i Växjö vill jag åka hem, och ja på tåget sitter jag så det är väl en början, men något har gått sönder på tåget så vi kan inte åka.. Suck! Och jag som ska hem och flytta.. Haha aja, lite mer tid till plugg nu då. Får se något positivt i det hela :)

Någon träning blir det nog inte idag, känner att i första hand kommer flytten idag och därefter måste jag nog plugga om jag känner för det/har ork till det, annars ska jag träffa fina Amanda :)

Time to make a change


Crush

Orkade inte med plugget längre så tog en paus, packade ner saker och åkte med dem till nya lägenheten och träffade Jennie och Johanna en stund :)

Därefter lite cykling på gymmet, 70 min blev det samtidigt som jag läste min mikroekonomi.. Där har det fortsatt ikväll, inte på cykeln men vid köksbordet.

Imorgon ska jag till Växjö och köra sista rycket innan tentan med lite kompisar, skönt att kunna fråga om man undrar något. Sen får vi väl bara hålla tummarna för nu har jag gjort så gott jag kan.

Tack för mig och god natt <3


:/

Ååh! Dessa himla siffror, ord som jag knappt förstår, uppgifter som jag inte har en aning om hur jag ska lösa och tenta på lördag... Det kommer aldrig gå.

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här


Ett steg närmre rätt

Började dagen som vanligt med plugg och en paus i det med mys frukost med finaste vännen <3

Mer plugg vilket gick väldigt trögt idag tyvärr, lite packning hann jag med och lägenheten är kaos bland kartonger och skräp! haha
Men nu har vi hämtat nycklarna så till helgen blir vi värnamobor!! :D

Nu sängen och plugga... -.-

I act like i don't care but deep down i swear it kills me


Come on get higher

Pluggade ett par timmar på morgonen innan jag åkte mot Värnamo för att fixa lite saker, tog en sväng till gymmet, cyklade en timme (självklart med böckerna i handen..) och körde triceps och mage efter det :)

Åkte hem, började packa ner saker i kartonger och pluggade lite till, nu väntar jag på älsklingen med nygräddade våfflor.
Sen fortsätter packningen och sen också plugget..

Det drar ihop sig :)


Måndag

Idag har jag bara pluggat, nästan 12 h blev det nog totalt, hoppas att något har fastnat...

Annars har det varit lugnt, rensat ut lite inför flytten, börjar få lite panik nu, om 1,5 vecka ska vi vara ute och har inte fått nycklarna till den nya lgh än.. :/

Men tenta på lördag så det är vad jag får fokusera på i första hand, packa lite mellan bladen också.

Imorgon tänkte jag åka till gymmet och cykla lite, får hoppas bilen håller, den krånglar ju lite nu.. Har nog förresten fixat en cykel jag kan cykla Vätternrundan på också, känns bra att slippa köpa en! :)

Nu - sängen


Let it snow

Underbart med snö!
Började morgonen med ett par timmars plugg och därefter skidåkning med pappa, 14,5 km körde jag ihop innan skoskavet gjorde för ont -.- haha läk då!

Är iaf glad att jag kan åka skidor utan att knäet gör ont, för om exakt 6 veckor hoppas jag att jag börjar närma mig Mora och målet på Vasaloppet :)

Mat hos mamma och pappa innan det är dags att dra fram böckerna och plugga igen..

Ha kul och ta hand om de vänner som förtjänar det, den som vänder dig ryggen kan du lika gärna skita i, han är inte värd din vänskap ändå.


Take it easy

Har typ inte gjort någonting idag, kollade en stund på Andreas cup, de vann och han spelade grymt, särskilt i slutet när vi hade åkt! ;) haha

Därefter har jag suttit i svärmor och svärfars soffa, så långt kom jag... Haha men wienerbröd, pizza och kladdkaka så åker jag hem några kilo tyngre.. Suck -.- haha

Nu är det iaf hockey på tv, heja hv! Imorgon ska både wienerbrödet, piazzan och kladdkakan bort för då blir det skidor :D

Saknar mina fina vänner <3


Upp och hoppa

Igår blev det plugg nästan hela dagen, tog ledigt efter 19 då Christoffer och essi kom hit, käkade och kollade på film :)

Sjukt jobbigt just nu, jag brukar alltid ta en vecka hystat ledig från skolan efter en tenta men nu är det bara en vecka till nästa så blir inget vilande här! Haha

Idag ska jag iaf kolla på Andreas cup, sen får vi se hur dagen slutar :)

Puss


Time to let go

Blev inget plugg idag -.- åkte till Tranemo och åkte 25 km längd istället, jättefina spår och underbart väder, va -10 och strålande sol, perfekt alltså :)

Skönt att släppa allt och bara njuta!
Fick dock skoskav som gör ont as ,...

Nu blir det mat hos mamma och pappa och imorgon ska jag, måste plugga -.-

När har du tänkt dig att lyssna, ta åt dig och förstå?


Onsdagskväll

Blev 18 km längd åkt i söndags, kanon fina spår i Tranemo :)

Måndag och tisdag har blivit lugna, plugg plugg plugg och lite plugg till, träffat Petra en stund också, skönt att prata lite :)

Idag började jag dagen på gymmet, en timme på cykeln samtidigt som jag pluggade! Haha därefter tenta, den kändes bra så nu håller jag alla tummar på att den blir godkänd :) blev en runda till på gymmet efter tentan, cykling, bröst och armar :)

Imorgon är det dags att ta tag i nästa tenta plugg, 10 dagar kvar sen är det dags för nästa... Men ikväll blir det lugnt, spagetthi och köttfärssås, film och mys med älskling :) <3


Jump jump jump

Dåligt med inlägg, i know! Men är inne i en tenta period och ja, då blir det inte mycket annat gjort, i fredags spelade vi match, förlorade och mitt knä pajade :/ haft super ont, men idag känns det inte så mycket så tänkte åka lite skidor eftersom det inte belastar knäet på samma sätt som löpning gör. :)

Igår kväll vad vi hos Christoffer och essi, trevligt och i em ska vi dit igen, killarna ska kolla på fotboll och jag ska typ plugga?! Haha sjukt mycket nu inför tentan!

Så blir plugg i bilen nu när den styr mot Tranemo och längdspåren, ha en fin dag alla :)

Kärlek <3


Aoutsch!

Det enda jag gjort dessa dagar är att suttit vid köksbordet och läst och läst och läst, vill så gärna klara både tentan och omtentan!!

Kände att jag behövde lite paus ikväll och lira lite innebandy, det gick ju bra.. Värmde upp 20 min med löpning utomhus, sen började knäet värka så fort jag kom in.. Så blev bänken idag, aja kom iväg lite iaf och hoppas det inte är något varaktigt problem med knäet :)

Oroa dig inte för vänner som försvinner, det finns en anledning att de inte är med i din framtid..


..

Jahopp, blev en sväng till Växjö idag, köttade på gymmet först, löpband, skidmaskin, mage, rygg och triceps blev det :)

Därefter skolan en stund.. Och nu hem och plugga... Kul liv.. Not

Tänk om jag ångrar mig, sen ångrar mig igen


Borta bra men hemma bäst?

Njaaa.. Jag älskar att flänga runt, se saker och inte vara hemma. Så känns inte så bra att vi är påväg hem nu, menmen, haft ledigt i två veckor nu så dags att ta tag i lite saker nu.

Har iaf haft några underbara dagar i fjällen, igår åkte vi utför hela dagen, bowlade och var ute och käkade på kvällen :)

Var ett år sedan farfar gick bort igår, trodde tiden skulle läka såren men saknaden är lika stor idag <3


Vemdalen

Hann med 15 km på förmiddagen igår innan de andra kom och hämtade mig och vi åkte vidare mot Vemdalen :)

Väl framme blev det bara mat, soffhäng och sen sängen, gööött!

Tidig morgon idag och backen var vi i vid 9, underbart med nypistat, körde till 13.30. Då var det bara hem, slänga i sig ett par mackor, byta om och dra fram längdskidorna. Tog dem 6,5 km över fjället till ett annat stället där afterskin var, härligt!

Nu lite mat och kortspel :)

Pusss på er fina


Camping

15 km till blev det i spåret, så totalt lite mer än 32 km idag :)

Känns bra! Och imorgon ställer vi klockan så vi hinner köra ett pass till innan jag åker vidare :) känns otroligt skönt att jag har åkt mer än halva vägen redan så jag bara har 20 mil kvar innan jag är i Vemdalen för bil är ju ingen höjdare att åka! Haha

Måste även tillägga att jag älskar camping-livet! Alla människor på campingar är så trevliga och man kan prata med alla, alla ha liksom samma intresse eller nåt sånt måste det vara, härlig känsla är det iaf :)


Mora

Har precis fikat efter en 17 km lång tur på skidorna, skönt! Spåren var inte så fina men det gick bra! :) skönt att komma ut!

Fick precis reda på att jag kuggade på sista tentan också, Suuck! Vet inte hur jag ska ta det, hur jag ska känna..

Aja, lite mat nu, en sväng in till stan och sen blir det ut och åka skidor igen :) stänga ute tankarna för en stund!

Imorgon kommer älskling upp och hämtar mig för att åka vidare mot ett par dagar i Vemdalen.


Nytt år, ny månad, ny dag, nya möjligheter

Gott nytt år på er kära läsare!

Årets sista dag började med en sovmorgon, därefter upp, fixa frukost och åka mot tävling!

Löpning, i love it! 10 km i Anderstorp, tänkte att det vore lägligt att slå målet för året så sista dagen på året och allt men det blev det inte, tiden blev 50 min 20 sek, vilket jag är nöjd med, men gaaalet vilken uppförsbacke det var! Har nog aldrig sprungit i en värre backe innan! Haha men upp kom jag och i mål kom jag.

Målet för året var ju 45 min på milen, jag klarade det inte men 47.50 blev det nya personbästat, bra minskning tycker jag mot året innan som jag hade 52.02 som bästa!

Nyårskvällen blev lyckad, jag och Andreas hade hand om det, vi bjöd på klyftpotatis med rödlök, älgstek och fläskfilé. Till efterrätt serverades hemmagjord chokladmousse med grädde och granatäpple. Mycket lyckat :) annars var det en hyfsat lugn kväll/natt, de sista gästerna åkte halv 4 inatt så då blev det sängen direkt! Haha

Nu tar vi nya tag mot det nya året, vi börjar det med att åka till Mora för lite skidåkning :)


RSS 2.0