Med livet som insats

Puuh, gårdagen blev tuff, som sagt, upp vid 7 för löpning, frukost och sen blev det 3 h guidad tur på cykel genom staden, guiden var helt galen, fort gick det och över vägar med massa bilar så tur att vi lever! Haha Efter det blev det 3 rätters lunch och sen skattjakt i 2 h, vårt lag vann och vi fick då en flaska champagne, eller de sa att det var det iaf men var nog inte det ! Haha
Efter en timmes vila bar det av mot nästa måltid, ännu en 3 rätters, mycket gott, entrecote och ugnsbakad potatis till förrätt :) kommer inte gå någon nöd på oss inte! Haha därefter blev det vidare till bargatan där vi gick in på några pubar, hittade en med en svensk trubadur, han spelade tom några svenska låtar för oss :) glädjen var på topp! Haha
Nu är det dags för lunch och en sväng på staden, har inga bestämda planer idag och imorgon åker vi hem :)


Morgonpigga brüdar!

Klockan var ställd, 06.45, kl 07.00 var vi ute och sprang, Amanda och jag, en fin tur utmed havet blev det, 30 min. Underbart väder redan då, solen sken och ca 15 grader varmt. Verkar bli en fin dag!
Snart dags för frukost och efter det guidad cykeltur genom staden, i em skattjakt i gamla stan :)
Have a nice day!

Då var vi framme!

Åkte som sagt till Barcelona inatt, 02.15 hämtade Amanda upp mig och sen bar det av. Vid 12.30 kom vi till hotellet, då blev det en "lätt luch" men jag skulle knappt kalla den lätt, 4, FYRA rätter var det, en apptitertare - nån skink krokett och vårrulle. Förrätt - sallad med anka, annanas och grönsaker. Huvudrätt - Nudlar, fisk, grönsaker. Efterrätt - Napolionbakelse. Så ja, mätt blev man ju, även om allt inte smakade jättebra. :P
Nu har vi precis kommit tillbaka från en guidadtur med buss, stannade på flera ställen, gick en bit sen plockade bussen upp oss igen. Fick se många konstiga byggnader och fin utsikt :)
Nu laddar vi upp inför mingel med tapas på hotellet, sen middag på en restaurang jämte havet och där efter nattklubb :)
Precis som du kryddar maten väl, krydda livet med glädje, kärlek och omsorg

Inte många timmar kvar nu!

Snaaart bär det av mot Barcelona !! Kan inte fatta att det bara är 12 h kvar tills vi sitter i bussen påväg till flygplatsen :D
Men massa att göra innan dess! Haha
Benen är sega efter intervallöpningen med pappa och bror igår, 6x400 meter sprang vi, sjukt jobbigt, högsta hastighet var 3 min och 30 s/km! Men det hindrar oss inte, på med löparskorna nu ska vi ut igen, ett sista pass innan en slappis helg :) sen ska jag till hemmakväll och köpa lite godis, jag ska äta på bambu med andreas och jag ska ju självklart packa.. Haha usch det är ju så tråkig att packa, kommer aldrig på vad jag ska ha med mig!
Nä men nu blir det löpning med pappa och bror igen. så skönt att ha någon som står och skriker på en och tar tiden när man springer intervall, samt att få lite pappa beröm är ju aldrig fel :) haha att höra han stå och skrika på en att man ska öka, att det är bra jobbat osv. Man blir så pepp! Haha så i år hoppas jag med hans hjälp att jag kan komma under 45 min på milen! :)

Viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora


You were given this life because you were strong enough to live it

Bra känsla!
Veckan fortsätter lika bra som den började, igår överraskade jag min vän Amanda, hon fyller år på måndag men då är vi i barcelona så lite svårt att dra med en grill dit, kommer nog ha svårt att packa som det är, (när jag nu ska hinna börja med det) men i alla fall, igår när hon kom hem från träningen hade jag grillat, gjort potatisgratäng, fruktsallad och negerbollar. Vi åt och hade en mysig kväll :)
Idag har jag jobbat hela dagen, direkt hem, diska och sen till vmo, köpte lite nya kläder skulle köpa en bikini så det blev det, en löparjacka, löpartajts, en tränings t-shirt, en tubtopp och 2 andra linnen :) haha uuuups men lönen kom ju idag så får ju roa sig lite nu när man jobbat helg och allt! Haha
Efter det blev det gymmet, 45 min core och 22 min cykling.
Nu har jag lagat lasagne till min älskade så nu ska vi bara lägga oss i soffan och fortsätta njuta av dagen.
Borde börja packa men det är ju så tråkigt så det får vänta.. Haha

Pusss haaaaj!


Ett steg närmre

Har hunnit med mycket idag, jobbade 2,5 H på Heco på morgonen, därefter bar det av till banken. Lugn dag där, men några goda skratt fick jag, roliga kunder har jag! :) haha
Därefter åkte jag direkt till Värnamo och sprang 21 km med svärmor, gick helt okej, kände att jag kunde springa fortare även om jag sprang iväg själv efter 12 km. Tiden blev 1 H 57 min. Det bårdar gott inför Göteborgsvarvet! Skönt att känna att jag har testat distansen en gång nu i år :)
Kom hem och åt yoghurt med apelsin, banan och flingor, muums :) Strax där efter kom Andreas hem och då blev det bullbak för hela slanten, goda blev dem, sitter och äter dem just nu samtidigt som vi kollar på two and half man.
Mycket bra start på veckan! :)
You were given this life because you were strong enough to live it

Regn

Dagen blev inte riktigt som jag tänkte mig, blev ett par timmar jobb på förmiddagen. Sen blev det ett oplanerat sjukhusbesök för att hälsa på farmor, så jävla jobbigt.... Har nog aldrig känt mig så hjälplös innan.
Aja tog mig i kragen och åkte hem och tränade, blev 55 min löpning - intervaller med pappa och johan, sjukt jobbigt, sprang backintervall, 600 m upp och ner, upp och ner. Nu ska jag fixa lite mat sen blir det soffläge, ska krypa upp i Andreas famn och känna mig liten och trygg!

Everything Will be okey in the end, if it's not okey, it's not the end


There is no off season

Har vilat onsdag, torsdag, fredag. Inte för att jag velat utan för att motivationen varit borta, kroppen har sagt nej, har varit trött och hängig samt att det har kommit andra saker emellan som igår åkte vi till ullared direkt efter jobbet, när vi kom hem blev myskväll med tacos och film, titanic. Behövde verkligen det! :)
Kroppen behövde vilan, det märkte jag idag, åkte nästan 14 km rullskidor med Amanda och var inte jättetrött efter så känns att man är på banan igen! Underbart!
Denna veckan blir det mycket och hård träning eftersom jag åker till Barcelona nästa helg så blir det ingen träning mellan Lödag-Tisdag och lördagen efter det är det dags för nästa tävling, Värnamo kvartsmarathon, och helgen efter det är det dags, GÖTEBORGSVARVET, 21 km !! Jag känner mig inte beredd på det, det är sjukt långt och det krävs träning innan, förra året skadade jag mig efter 8 km, fram tills dess hade det gått riktigt bra och motivationen samt viljan var på topp, tyvärr sa kroppen nej, tvärt, det var som en kniv som högg in i knäet under varje steg jag tog, det gick inte, var tvungen att stanna, då hade jag 13 km kvar till mål. Dum som jag var fortsatte jag, jag sprang tills det sa stopp, då gick jag lite, sen sprang jag med smärta igen och sen gick det inte igen. Jag träffade två män som inte orkade springa så de hjälpte mig i uppförsbackarna då jag inte ens kunde gå utan en fruktansvärd smärta som jag inte trodde gick uppleva så med mina armar runt deras axlar hoppade jag på ett ben uppför. Det var nog bland det dummaste jag gjort, men imål kom jag.. Tyvärr förstörde det nästan resten av säsongen. I år har jag inte känt någonting men om det uppstår någon liknande smärta så kommer jag i år kliva av, det är inte värt det.. Men det är några veckor kvar så jag tränar på!
Imorgon ska jag jobba och efter det blir det antagligen ett långpass i löparskorna.
Nu väntar jag på min Amanda så vi kan ha lite mys och film kväll! :)
Dååå kör vi! :)

Var är motivationen?

Blev ingen träning idag, jobbade länge så när jag kom hem efter 6 var jag hungrig och trött så det blev mat och ett avsnitt vänner i soffan.
Nu sitter jag och har precis avnjutit glass, hallon och hemmagjord chokladsås hos Andreas föräldrar samtidigt som vi kollar på hockey!
Men imorgon får det i alla fall bli en löprunda, på lördag rullskidor och söndag långdistans. Ska bara vila upp mig först så jag känner mig lite piggare!

Bjuder på bilden!


Ingen vanlig onsdag

Igår blev det 6,5 km lätt löpning, hade sjuk träningvärk i benen, längesen jag hade det! Så idag blev det vila, tänkte jag skulle springa långdistans imorgon. :)
Men i em skulle vi sätta upp vår hylla i badrummet så var tvungen att åka till Ikea först för trodde benen var sneda (det var jag, Andreas och Jakob) som hade kollat på dem innan vi åkte och konstaterat samma sak, konstruktionsfel! Haha ja vi åkte dit, fort för ont om tid hade vi så 28 min från mitt hus till Ikea! Haha när vi kommer dit tittat hon på dem en stund och sen visar hon oss att om man gör rätt så är de inte sneda - så en resa till Jönköping i onödan! Haha suuuck! Men hyllan är uppe och vi fick en mycket trevlig kväll med Passe som det var längesen man såg, det blev mat och film :)
Nu ligger och och tänker på hur skönt det ska bli med sovmorgon imorgon, börjar inte förrän 9! :)
ciaaao


Det man inte dör av blir man starkare av

Nu får jag väl ha bestämt mig då, 5:e ansökan inskickad så nu är det väl bara att hålla tummarna det blev Växjö på första sen Borås och Karlstad, efter det kom 14 utbildningar till. Men jag hoppas jag kommer in i Växjö! :)
Annars har dagen varit lugn, blev lite cykling, roddmaskin och bodypump ikväll. Men var inte alls motiverad, idag var det inte roligt att träna.. Det var längesen jag kände så, att jag helst av allt bara skulle vilja gå av passet, åka hem och ja bara vara mig själv, låta alla mina innersta tankar bara bubbla ut och tårarna rinna.. Usch! Hoppas morgondagen blir bättre nu har jag ju iaf en sak mindre att tänka på, får se det lite positivt iaf!
Nu blir det sängen, imorgon väntar jobb igen och det finns inte lite att göra..

I don't know what it is, but I know i'm missing it


Nööjd men lite trött !


Tävlingen gick bra, en andra plats blev det och nöjd är jag! Det var en kuperad bana, upp och ner på smala skogsstigar med rötter och grenar, pinnar och blåbärsris! Svårt att springa men kul var det :)
Nu inväntar jag Fatima för mat, mys och sen hockey, längesen jag träffade henne nu så ska bli riktigt kul! :)


Tävlingsdag!

Sitter framför tv med två mackor, knäckebröd och ett glas juice samt vatten! Börjar bli nervös nu, jag känner mig sliten i kroppen, inte sovit tillräckligt men ändå är det bara några timmar kvar till start. Bara dags att börja tagga om nu!

It's allways too early to give up


When you say nothing at all

Gårdagen blev hyfsat lugn, jobbade över sen blev det pizza med Andreas och kvällen spenderades med fina tjejer hos Jennie :)
Idag blev det tidigt, jobbade från 6-13 så lagom sliten! Men ikväll blir det bollagården för årsfest med innebandylaget, grillning ryktas det om! :) men det blir lugnt ikväll också för imorgon vankas det löptävling i Hyltebruk! :) förra året vann jag med över 1 min till 2:an så får väl hoppas att det går minst lika bra i år! :) och imorgon måste jag ha bestämt mig - sista ansökningsdagen till högskolan...

Ibland är livet svårare än det borde.


Beslutsångerst!

VäxjöKalmarKarlstadBoråsJönköpingHalmstadGöteborgÖrebro? Vart skulle jag helst vilja plugga? Jag söker, ångrar mig, söker igen, ångrar mig igen och ja nu sitter jag här och känner att jag måste bestämma mig snart, om jag vill flytta eller pendla.. Finns både för och nackdelar! Har ju som tur är några dagar till på mig att tänka, hoppas jag kommer på något bra alternativ :)
Dagen har varit lugn, jobbade länge sen har jag bara lagat mat och legat i soffan :) och imorgon är det helg igen! Galet va tiden går fort!!

Loooove! <3


Trött!

Idag kändes det i kroppen efter gårdagens 1 h boxning och 5 km löpning. Men en rolig dag blev det på jobbet som vanligt, trivs så bra med dem jag jobbar med :)
Efter jobbet bar det av till Värnamo direkt, vår intervall-måndag blev istället intervall-onsdag, sprang 6 km intervall, i BACKAR! Och ja det var ju inga korta backar hon valde svärmor min, men ja upp kom vi men oj va vi slet! Haha efter det blev det 30 min cx - core.
Nu har jag haft en lugn kväll med Andreas, skönt att vara hemma båda två ibland, bara äta gott, sitta i soffan, prata och kolla på tv, det uppskattas verkligen när det inte annars brukar finnas så mycket tid till det, men idag blev det en hel kväll! :)
Men oj va trött jag är så nu blir det sängen, ska ta med mig en bok och se om jag hinner komma någonstans innan jag somnar! Haha
God natt på er :)


Påsk

Blev att gå upp tidigt idag, innan Andreas ens hade tänkt tanken på att vakna, blev en löprunda på lite drygt 11 km, en stor frukost och en lång dusch! Först efter det pallrade sig Andreas upp ur sängen lite lagom sliten! Haha har varit och ätit första påskmaten för idag med min släkt, nu blir det lite fotboll hos kusinerna innan vi beger oss mot Värnamo för middag med Andreas familj :) senare ikväll väntar ett varmt bad och en bra film :)
Glad påsk på er!

Bild från promenad igår


Långhelg!

Skönt med långhelg, igår var det en intensiv dag, började morgonen på cykeln, 45 min spinning. Sen jobbade jag 4 h och då var det helg!
Tog mig till Gnosjö för en lätt löprunda med Johan och efter det var det dags för att vara åskådare av volleyboll, varken jag eller Amanda hade kollat på det innan så det var några gånger vi satt där som frågetecken! Haha men det var kul, synd synd att det blev förlust bara!
Nu sitter jag här och äter frukost, snart dags för 75 min spinning :)
Ha en bra dag :)


Stressstressstress

Känns som jag stressar genom dagarna för att hinna med allting, skulle behöva några timma extra :)
Idag blev det en löprunda med bror min, 5 km med en snitt puls på 193! Efter det blev det 1000 m simning och nu sitter jag och hejar fram Gnosjö till en förhoppningsvis plats i div 2.


.

You don't always have to pretend to be strong. There's no need to prove all the time that everyting is going well. You shouldn't be concerned about what other people are thinking, cry if you need to, it's good to cry out all your tears. Because only then will you be able to smile again

Ny månad!

30 H, 23 min - Det blev den totala träningstiden i mars, totalt 34 pass. GÖTT! I januari tränade jag 39 h, 16 min. och i februari 27 h, 10 min.
Igår blev det en slapp dag, gick en promenad på 25 min med Andreeas, annars kollade jag på hans match, han skötte sig utmärkt och höll nollan! :)
Idag är det intervall måndag, sen blir det ett pass bodypump :)

... don´t ask me why

RSS 2.0