Lördag

Igår blev det som sagt 1 h bodypump, nya releasen och sen 1 h intervall löpning med apladalens löparklubb, riktigt kul var det! Högsta hastighet 36 km/h, tänk om man kunde springa det längre än bara några meter! Haha

Blev inget Harrys igår, vi hamnade på kulltorps puben ist, men det var trevligt det också :)
Haha nu sitter jag och fikar hos mamma och pappa, väntar på Amanda så ska vi åka rullskidor sen i em blir det ett löp pass med pappa och Johan :)
Ikväll kommer Jennie och ska mysa lite med mig! Wiie :)

Ha en bra dag alla :)


Snart helg igen!

Veckorna går så fort, jag hinner inte riktigt med..
I måndags blev det 3 km lugn löpning och 1 h bodypump.
I tisdags var det spinningcykeln som gällde, 45 min konditionspass, usch jobbigt!
Igår blev det vila, var hos en studie och yrkesvägledare och pratade om utbildning, usch vad ska man göra av sitt liv? Ännu mer förvirrad nu, finns ju hur många utbildningar som helst!! Borde börja plugga till hösten så att jag inte är för gammal när jag är klar! haha åldersnoja redan, bra det där! haha Sen kollade jag och Amanda på Gnosjö innebandys kval till div 2, de förlorade tyvärr men det var en rolig och måldrik match att kolla på!
Idag jobbar jag länge, får se vad som händer ikväll, är bokad på spinning, men hälen gör ont så får se hur det blir!
I helgen blir det nog träningsläger med Värnamo löparklubb! Även en utgång klämmer vi in imorgon, sjukt längesen nu! :)

Det vackraste jag har, det finaste jag vet

Nöjd till tusen!

En otroligt nöjd tjej är vad jag är idag! Gårdagens tävling gick bättre än förväntat! Slog min förra års tid med 5 min! Slog mitt mål som jag hade för tävlingen! Slog mitt mål som jag hade satt upp för hela säsongen !!
Tiden stannade på 47,50 (10 km) det är det snabbaste jag någonsin sprungit så jag var grymt nöjd och glad när jag gick i mål!!
Viktor som jag åkte med fick tiden 42 min, riktigt bra jobbat!! :)
Jag lyckades köra i Göteborg utan problem, med Viktors gps och "vi tar ett varv till i rondellen" så lyckades vi hitta både till loppets start och till Viktor Persson som bodde inne i Göteborg som vi duschade hos och var ute och åt med efteråt!
Idag är det intervall-måndag så blir lite backlöpning idag tänkte jag, kul att se att den senaste tidens hårda träning har gett resultat! :)
Blir även ett pass bodypump ikväll. :)

Fina medaljer som jag fick igår, den stora är från Viktor Persson som hängde varsin runt min och viktors hals när vi kom tillbaka! :)


Nervositet

Nu är det inte länge kvar, imorgon är det dags för årets första löpartävling, 10 km i Göteborg! Mitt mål är under 52 min. Mitt mål för hela säsongen är att klara milen på 48 min. Halsen krånglar fortfarande lite men hoppas på att det inte ska bli värre tills imorgon! Nu är det dags att sova! :)
Håll tummarna och önska mig lycka till ;)


Halsont!

Idag har det varit en solig dag :) jobbade halvdag, sen blev det mat på Sibylla, en fika på Berns sen en runda i det fina vädret :)
Kvällen har varit bra, grillning hos Erik sen mys med amanda, ingen av oss fattade filmen vi såg, kan vara för att vi sov vissa delar eller så var den bara konstig, tror på det sista! Haha
Nu blir det sängen!
Natti :)


Vill gå ut!

Kollar ut och ser hur fint väder det är, solen skiner, himlen är blå och kunderna säger alla att det är varmt, de kommer in i t-shirt och solglasögon och säger att det är över 15 grader ute!
Och här sitter jag framför en dator och pratar med folk som berättar hur skönt det är ute..
Slutar ju om ca en timme så då hoppas jag att jag kan få njuta lite :)
Blir nog årets första grillning imorgon med kött, potatissallad och bea!! :)


Dags att börja med hårdträning!

Usch idag gick det inte alls som jag ville, skulle springa 10 km, blev 8 och jag var helt slut, verkligen dödstrött! Och det värsta var att det inte gick fort! Usch det gör mig ännu mer nervös inför söndag, årets första löpartävling, 10 km i Göteborg! Mitt mål är 50 men under 52 är jag nöjd.
Blev igen core som planerat, det blev soffan istället och här ligger jag nu!
Ska kolla på hockeyn ikväll också, heeeeja hv!


IRRITERAD!

MINA RULLSKIDOR KOM IDAG, GLAD ÅKTE JAG OCH SKULLE HÄMTA UT DEM. KOMMER HEM, ÖPPNAR PAKETET OCH DÄR LIGGER, PLASTEN I SÖNDRIGA DELAR, MAILAR DEM OCH KLAGAR OCH DE SÄGER ATT OM JAG VILL BYTA SÅ FÅR JAG BETALA FRAKT DIT OCH TILLBAKA. SJUKT IRRITERAD ÄR JAG NU OCH VILL BARA RINGA OCH SKÄLLA PÅ DEM, TUR ATT JAG ÄR ENSAM HEMMA JUST NU, ANNARS HADE VÄL ANDRERAS FÅTT SIG EN UTSKÄLLNING ELLER NÅT, MINSTA LILLA SOM HÄNDER SÅ BLIR JAG SUR NU.. USCH! HAHA MEN AJA FÅR VÄL BLI MORGONDAGENS PROBLEM ANTAR JAG!
BLIR TILL ATT SLÖA HELA KVÄLLEN, VILODAG IDAG OCH JAG ÄR RASTLÖS REDAN, VARIT HEMMA I EN TIMME KANSKE. SUCK! SKA IAF STÄLLA MIG OCH LAGA LITE MAT SNART!
WE ALL HAVE A STORY TO TELL

Måndag igen

Idag var det segt att gå upp, missade mitt första alarm totalt, som tur var hade jag mitt "reservlarm" på så fick lite smått panik när det ringde! haha Kroppen känns stel idag då det blev 15 km cykling igår på förmiddagen, blev ju ingen golf för det regnade.
På kvällen spelades även vår sista seriematch för säsongen, gött att avsluta på topp vinst med 9-5, det var längesen jag kände sån glädje i att spela, jag hade så roligt och jag tror att alla andra hade det också, det var inte bara att vi vann utan att vi spelade som ett lag, passningar funkade, snacket var på topp och alla kämpade, BRA jobbat brudar! Får se hur jag gör nästa säsong, är det som igår så kommer jag verkligen sakna det om jag inte spelar, så får se hur det går med all annan träning, rullskidor är nu beställda så får se om jag kan få dem till helgen! :)
Mandutt var på besök och kollade på film på kvällen, the boy in the striped pyjamas, bra film!

Idag blir det intervallöpning och bodybalance, har aldrig varit på det innan, men det ska tydligen vara bra, rörelse och stretching typ!

Ha en bra måndag! :)


Det här var inte igår, men ack va trevligt vi hade när vi spelade i Gnosjö :)


Det vackraste jag vet är att se dig när du sover

Ligger i sängen och lyssnar på Andreas andetag när han sover jämte mig, så lugnt och fint! :)
Gårdagen blev relativt lugn, en löprunda, 6 km på 30 min på förmiddagen, sen städ och plock i lgh,
Sen såg jag hv vinna över fbk, göööet!
Film, pizza och tjöt blev det senare med Amanda Jakob och Calle trevligt!

Idag skulle jag spelar golf var det tänkt men vädret sätter stopp för det, regnet slår mot fönstret! Så det är bara att tagga match nu! Säsongens (och kanske karriärens?) sista match ikväll! Forsheda-westbo! Heja Forsheda! Haha


Mys!

Jobbade halvdag idag, sen blev det mat på Sibylla, mums!
Sen blev det ett träningspass, cykling, 35 km på 1 h 22 min OCH jag satt fast med fötterna och ramlade inte !! :) haha
Ikväll blev det ett långt bad med tända ljus, skönt att ha en kväll för mig själv! Nu väntar jag på att Andreas ska komma hem från sin match för jag har lagat mat till honom! :)

Våga prova något nytt,
Kom ihåg att det var amatörer som byggde Noaks ark medan det var yrkesmän som byggde Titanic..


Övertalad...

Jaha torsdag igen, tiden går så fort asså, jag hinner inte med! Jag borde få ha några extra timmar varje dygn så att jag har tid till allt jag behöver göra + att jag hinner äta och sova tillräckligt..
Inatt sov jag iaf länge la mig vid ca 22 och sov till 8, det var skönt!

Amanda har nu fått med mig på vasaloppet nästa år också, amnälde mig innan. Usch 9 mil är långt asså så nu gäller det att träna! Sjukt att det blev fullt idag också, tur jag anmälde mig idag! Det tog 11 dagar att fylla vasaloppet som alltså går 3 Mars NÄSTA ÅR! Och det är 15 800 platser!

Så nu blir det lite olika tävlingar för mig under året:
Löpning:
Seedning till Göteborgsvarvet: 25 Mars
Älglöpet: 15 April
Värnamo kvartsmarathon: 5 Maj
Göteborgsvarvet: 12 Maj
Vårruset Jönköping: 14 Maj
Tjejmilen: 1 september
Lidingöloppet: 30 September
Gummiloppet: 6 Oktober
Cykling:
Tjejvättern: 9 Juni
Simning:
Vansbro tjejsim: 7 Juli
Skidor:
Tjejvasan: 23 Februari 2013
Vasaloppet: 3 Mars 2013

Blir säkert något mer roligt men detta är inplanerat iaf :)


NÄSTA ÅR ÄR VI DÄR AMANDA, VA VI SKA TRÄNGA OSS FRAM! :) haha


Nya skor, äntligen!

Slutade tidigt idag, kl 1! Så det blev 5 km sprunget på löpbandet, 23 min och 30 sek. Jag är nöjd, ett tempo på 4min och 36 sek/km vilket betyder att om jag fortsätter i denna takten kan jag nog klara mitt rekord på milen under 49 min i år! :) Tävling om 11 dagar, får se hur det går då!
Haha
Efter passet åkte jag och Andreas till Jönköping, hans skulle köpa cross saker och jag inhandlade ett par nya löparskor, det var på tiden, mina gamla har stora hål vid hälen.
Ska inviga dem på fredag eller lördag tror jag!
Kvällen blir nog lugn tror jag :)

Inte okej !

Blev en mysig kväll på stigs med Matilda, innan dess en jobbig 45 min spinning med Jennie!
Nu är det soffläge med Andreas, rätt skönt faktiskt..

Usch är nervös !! Håller tummarna och hoppas allt ordnar sig nu!


Tänk om jag ångrar mig, sen ångrar mig igen..

Morgonen började ju bra, halvvägs till jobbet började alla lampor i bilen lysa.. Stannade och ringde pappa "KÖR INTE VIDARE, JAG KOMMER" Okejokej, ringer kollegan och han får hämta mig. Håller nu tummarna för att det inte ska vara något allt för allvarligt fel!
Förövrigt verkar det bli en lugn dag idag, inte mycket kunder. I em blir det intervalllöpning i backe sen 1 h bodypump.
En annan nyhet - Amanda och Tony försöker övertala mig att följa med dem och åka det riktiga vasaloppet nästa år, 9 (NIO) MIL! Sjukt långt men man kanske ska ta det som en utmaning och testa? Med lite träning går det säkert! haha Får väl se hur jag gör!

Det finns inget hinder
som du inte kan övervinna,
ingen utmaning som
du inte kan anta,
ingen rädsla som
du inte kan övervinna,
OAVSETT hur omöjligt
det ibland kan verka.


Brudar i action

Idag var vi på g tidigt, kl 7 bar det av mot ullared där det spenderades många timmar och saker hittade vi! Haha
När vi kom hem satte bullbaket igång direkt, ja vad ska man säga? Övning ger nog färdiget ? men ja bullar blev det och goda var dem trotts allt! hahah
Sen tänkte vi att vi skulle inviga något av det vi hade köpt så vi gjorde plankstek! Mumsigt värre, nu blir det godis och melodifestivalen!
Haha Andreas dreglar till Sahra Dawn finers bröst.
BRA dag med bästa Amanda Sjöblom :) <3

When life give you a hundred reasons to cry

FREDAG! Härligt.
Det känns i benen sen spinningen igår men ändå tog jag mig ut på en löptur, 10 km blev det 53 min. Så några minuter snabbare behöver jag lära mig springa om jag ska nå mitt mål! (under 49) haha.
Efter det blev det 1250 m simmning!
Goe träningsdag.
Kom precis hem nu från familjen, resten av kvällen blir lugn.
Imorgon blir det ullared med bästa Amanda Sjöblom, kl 7 bär det av!
Har även hunnit säga hejdå till min kära vän Anna Carlsson som drar till Spanien i 3 månader, ha det så bra och ta hand om dig, får se om du får ett besök ! :D

Written in the stars

Varit dålig på dethär nu några dagar så skriver en kort sammanfattning av veckan.
Lördag:
1 h bodypump
2 h promenad
Innebandy match

Måndag:
45 min intervall löpning i backe - RIKTIGT jobbigt, det kändes att det var längesen jag gjorde det så det får det bli en gång i veckan nu.
1 h bodypump
1 h innebandy

Tisdag:
16,3 km löpning 1 h 30 min. Skulle bara sprungit ca 10 km men jag skulle möta min sambo så jag kunde åka med honom hem och han blev lite sen så fick bli en extra runda, skönt att se att man klarar lite längre distaner också!

Onsdag:
Promenad, 9 km i lugnt tempo.

Ikväll blir det ett spinningpass på 45 min.

Dags att gå tillbaka till arbetet nu.. Ska försöka hinna plugga lite också!

<3


Cykling - inte min grej att sitta fast!!

Haha ja cyklade ju då som sagt för första gången idag på en riktigt tävlingscykel, skulle sitta fast med fötterna, men testade på en gata fram och tillbaka först och det gick inte alls! Jag kunde inte koppla loss fötterna så jag välte ! Haha
Så drog på mig mina vanliga skor så cyklade vi 23 km ändå - 55 min :)

Det blev bowling ikväll med ett trevligt gäng!
Nu blir det film sen är det läggdags, bodypump 8.15 imorgon! :)


Uppe med tuppen

Även fast jag hade sovmorgon idag var jag uppe med tuppen, 7.15 satt jag på spinningcykeln och trampade! Det var riktigt jobbigt, men skönt att ha det gjort!
Laddar inför första passet på en riktig tävlingscykel imorgon. Har aldrig cyklat på en sån innan så det ska bli spännande men jag är lite rädd för att sitta fast med fötterna på pedalerna så får väl se hur det går. haha

Jobbar länge ikväll sen blir det lite torsdagsmys med Jennie :)

RSS 2.0