Torsdag

Som alla andra dagar denna veckan har jag jobbat, en bättre dag på jobbet då det var julbord till lunch, mysigt att alla på hela företaget äter lunch tillsammans :)

Kvällen har varit lugn, tvingade med Johan att jogga lite med mig i mörkret för att testa knäet, Vi sprang 2 km, det fick räcka men idag gjorde det inte ont :D jag är rätt trött på att aldrig veta när det ska göra ont, att det kommer och gå så jag inte vågar ge mig ut på en långrunda för risken finns att jag mitt i skogen, helt plötsligt inte kan springa längre :/
Imorgon ska jag ta sällskap av dansken och springa lite längre, han är varnad så får jag ont får det bli en promenad istället :) därefter blir det julbord med fina vänner.

Vasaloppsveckan närmar sig men var är snön?!




Julmys

Julen börjar närma sig och myset, stöket och fixet inför den börjar göras. Älskar detta, dock saknas snön, hoppas det kommer in kyla och massa snö snart så vi kan börja träna lite inför vasaloppsveckan :D

Dagen har bestått av jobb, först heco, sen Max, sen heco igen. Stressigt där, men dubbelbokar man får man skylla sig själv. 
Kvällen spenderades hos Amanda med julle och Petra, god julmat fixade vi tillsammans och Amanda fixade efterrätt. Senare blev det paketleken, vilken hetts, stress och vilka sjuka skratt det blev, väldigt roligt och slutade med att alla gick hem med paket i handen. Jag fick doftljus, ansiktsmask, skålar, godis, duschkräm :)
En mycket trevlig kväll är nu till ända och sängen lockar.

<3








Do it like a girl

Stress, stress och åter igen stress
Helgen flög förbi i rasande fart, film med fina vänner i fredags, 10 km löpning i lördags, Harrys på kvällen, slapp dag igår, mys med familjen, så ikapp några avsnitt julkalendern som vi missade, sprang 4,5 km med Linus vilket gav ett resultat med ett ont knä :/
Ja där har ni min helg. Idag var sista dagen i Växjö innan jul, så nu är det jullov från skolan men inte från plugget, en inlärning ska skrivas och har tenta direkt när vi kommer tillbaka.
Ikväll har jag jobbat och sitter nu på bussen hem, ska jobba resten av veckan också, skönt att få in lite pengar nu :)

Dags att släppa taget, vill inte men måste

A week ago

Mycket har hänt den senaste veckan, jag har blivit växjöbo som ni vet, har haft mycket i skolan, jag har umgåtts med fina vänner, tränat, haft inflyttningsfest mm.
Jag tänker berätta om helgen nu, en helg som blev såå bra! :)
Den började i fredags med en pluggdag tillsammans med Renée, blev dock inte så mycket plugg men en massa annat roligt. På kvällen kom dansken ner, vi fixade god mat, köpte godis och bänkade oss i soffan framför först idol och sen en film.

På lördagen hängde vi med ett gäng och grillade korv vid en sjö, mysigt men svinkallt! Sen tillbringade vi en stund hos snigel innan det var dags för mig att gå "hem" och invänta folket för inflyttningsfest. Det blev en minst sagt händelserik kväll med både glada och tyvärr även sura miner. Men trevligt var det och grace bjöd på en mycket trevlig kväll. Jag fick många fina presenter, skålar, 1,5 kg hallon/lakris dödskallar, shot, glas, blommor, godis, vin, en utekväll mm. 

I söndags var vi alla trötta och slitna, det blev en pizza och lite häng innan alla åkte hem mot sig. Tack alla finaste vänner som kom och gjorde min kväll fantastisk! 

I måndags var jag sjukt trött, somnade så fort jag satte mig i princip. Men stoppade det mig? Nej på kvällen var det julsittning med god mat och underhållning, :)

Igår bakade jag knäck och myste men två växjötjejer :)

Träningamässigt har det blivit endel gym här nere, ett pass om dagen minst, igår blev det två. Det är ett litet gym som är gratis för de som bor i samma hus som mig. Tyvärr är det litet och har bara ett löpband så just nu sitter jag och väntar på det att bli ledigt, väntat i 20 min nu... Kunde haft roligare en morgon.. Men aja, inte mycket att göra åt det.









Första natten

Dagen är här, min första natt i min nya lägenhet i Växjö, spännande!! :)
Kom hit på morgonen med alla kläder samt de sista sakerna. Har storhandlat, varit på två föreläsningar, packat upp allt och fixat i lägenheten. Har haft Amanda, Petra och julle på besök, det blev tacos, tårta och massa mys och skratt :)

Nu är jag efter en lång dag nerkrupen i sängen, nattinatti :) 




Dåligt med träning

Helgen har bestått av allt roligt förutom träning.
Lägenheten gick igenom besiktningen i fredags så på eftermiddagen gick flyttlasset, Jakob hjälpte mig att köra släpet och bära in alla sakerna så det gick väldigt smidigt och jag är otroligt tacksam för det :)
Men jag stannade inte i Växjö utan åkte hem direkt, mot Värnamo och Matilda där hon, Tomas och Martin hade fixat mat och det blev en mysig kväll med mycket prat och skratt :)

Lördagen blev till en början väldigt lugn, packade ihop kläder som skulle med ner till Växjö och fixade lite. På eftermiddagen kom ett sms om jag ville med till bambu, självklart! Så en mysig middag med Petra blev det innan vi åkte till henne och hade förfest med Martin och Tomas. Kvällen slutade efter en trevlig kväll på Chappen hemma hos Petra igen med fler människor som jag inte minns vad de hette men trevligt var det.

En sliten Linnea efter alldeles för få timmar sömn vaknade i söndags och skulle då åka till Gnosjö för att sälja lotter för klubben. På kvällen blev det Bingolotto, tyvärr utan vinst.

Idag har jag packat in det allra sista i bilen, sprungit mes Linus och myst med familjen. Imorgon går sista lasset mot Växjö och det är även där jag kommer spendera natten, spännande!!

Du borde veta




RSS 2.0