När verkligheten kommer ikapp

Hej igen mina fina små läsare :)
Förlåt att jag varit så sjukt dålig på att blogga nu under semestern men galet va saker jag har gjort och sjukt kul har jag haft i princip varje dag vilket har lett till att bloggen inte har fått någon prioritet. Det ska självklart ändras på nu!
 
En liten summering av min semester...
som jag skrev i mitt senaste inlägg så var jag i halmstad med Amanda och Jakob, det var så min 3 veckor långa semester började. Sen bar det av mot Vimmerby och Hanna som jag träffade när jag cyklade vätternrunda. Riktigt kul att vi klaffar så bra, vi grillade, spelade minigolf 2 gånger, kollade på film, tog en kvällstripp till västervik och lite så med några av hennes kompisar. :)
När jag kom hem på kvällen var det bara att packa  upp väskan och packa om den direkt för morgonen efter bar det av mot Oslo och världens bästa Anna. Sjukt kul att träffa dig igen, vi fick några fina dagar ihop. Jakob var med uppe så på dagarna när Anna jobbade roade vi oss på stan, kollade in holmenkollen och besökte Utöja. På kvällarna blev det grillningar i parker, promenader i sommarvärmen och vi åkte till ett berg med väldigt fin utsikt. :) Det blev ett par riktigt mysiga dagar där, blev till och med sugen på att flytta dit.. haha 
 
Dagen efter jag kom hem blev det bad med Fatima och Coffe, pizza med dem, Martin och Dansken på kvällen, ett grymt tjat om att vi skulle dra till Halmstad men var inte så sugen så hoppade det. Istället blev det en kväll vid osudden med Fatima, Coffe, Andreas, Emelie och några till mysigt :)
 
Sen var jag inne på min sista semestervecka, på måndagen drog vi till Halmstad, måndagsklubben väntade med ett gött gäng. Dagen efter blev det sol, bad i havet och minigolf innan bilen styrde mot Gnosjö igen.. Och även nu blev det hem, packa upp, packa om och sova för dagen efter bar det av mot fina Vimmerby och fint folk igen, även denna gången blev lyckad, fest stod på schemat och det blev sjukt lyckat. Hem dagen efter för middag med mina fina vänner Amanda och Petra, lite mat och mys senare insåg jag hur sliten jag var efter allt åkande så det blev en tidig kväll! 
Ja, det är väl det jag hunnit med på semestern i princip..Har även haft många kvällar vid sjöar, kört gocart, grillkvällar och lite sånt smått och gott. Haha inte många dagar hemma här inte! Och även fast det låter som om jag bara har roat mig hela tiden (det har jag) så har jag trotts allt hunnit med en hel del träning, inte varje dag men många dagar. träningen har bestått av cykling, rullskidor, promenader och självklart löpning och styrka. Äntligen kan jag springa utan smärta, milen går hyfsat fint och intervallerna bränner i benen när jag kör dem precis som det ska vara, lycka!! Om två månader är det dags för Lidingöloppet, 30 km löpning, den sista delen i klassikern så det är den som det ska tränas inför nu.
 
Här kommer lite bilder på saker jag gjort under semestern, hoppas ni haft det lika bra som jag har :)
 
Grillning vid Osudden
Minigolf i Västervik
Klappa elefanter i Vimmerby med Linda
 
Jag och Hanna :)
 
Rullskidor
Cykling
Strömstad, påväg mot Oslo
Strömstad
 
En fot i Sverige, en i Norge
Fikapaus i shoppandet
Holmenkollen
Holmenkollen
Utöja
Utöja
Grillning i Slottsparken
Operahuset
Grafitti målningar vid mathallen
Tog en båt ut till en ö och myste runt lite :)
Fika
Solnedgång på ett berg
Grillmästaren sista kvällen i Oslo
 
Grillfest hos Essi och totte innan chappen 
 
 
Halmstad innan måndagsklubben
Måndagsklubben
'
Minigolf vid östrastranden
Glatt gäng
Jag och Hanna i Vimmerby
Glada tjejer intar Vimmerby
Sola med Elton
Löpning
Gocart
 
 
 

Written in the stars

Började min morgon med löpning, gick inte lika bra idag. Kroppen var sliten och trött men fram tog jag mig ett par km :)

Därefter drog jag och Fatima på en liten tripp, efter lite felkörning och skratt var vi framme vid lager 157. Hittade ett par jeans, ett linne, en sjal, en stickad tröja och ett par leggins. :)
Trevligt att äntligen få träffa min fina igen <3

När jag kom hem bar det av till Halmstad nästan direkt, och där ligger jag nu i soffan framför fotbollen med Jakob och Amanda. Imorgon väntar sol, bad, grillat och äventyrsgolf. Mysigt värre :))

Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows


Semester

Igår började jag dagen med 5 km löpning, otroligt härligt, det gick så bra och under 2 km av rundan höll jag 4.30-4.40 tempo. Då var jag riktigt nöjd när jag kollade på klockan. Klockan har fått stanna hemma den senaste tiden. motivationen för löpning har inte riktigt funnits så har kört lite utan tid och utan vetskap om distansen. Det visade sig vara bra för nu är motivationen högre än på väldigt länge.

Därefter väntade ett jobbpass, 4,5 h blev det innan jag på kvällen grillade med fina vänner. Där under middagen kläcker jag ur mig "det hade varit kul att åka till måndagsklubben någon gång nu på semestern" Emelie var inte sen att haka på när vi kom på att det faktiskt var måndag. efter ett sms till Amanda och Jakob, lite smink och ombyte senare satt vi i bilen påväg mot Halmstad. Det blev en sjuk kväll på många sätt men ack så kul vi hade (eller jag iaf). Spontant är alltid bäst! Sov i Jakobs stuga och åkte hem idag.

Det var ett slitet gäng som lämnade Halmstad och när vi kom till Värnamo intog jag och Amanda soffläge innan Åsa och Lisa kom och vi drog ut på picknick. Mysigt värre ute vid näsudden med pastasallad och fika, mycket tjöt och skratt :)

Ikväll har jag varit hos kusiner och grillat och myst lite, skönt med en riktigt lugn kväll.
Blir nog sängen snart för imorgon får jag äntligen träffa Fatima igen, vi ska en runda till lager 157 innan jag ska dra mig mot västkusten och Halmstad igen för ett par dagar på stranden :)

You only live once


Vansbrosimmet

Igår vid 13.30 lämnade vi Gnosjö bakom oss Tina och jag, målet var Vansbro. Och Efter MYCKET prat, godisätande, skratt och lite mer tjöt var vi framme. Tältet sattes upp och vi började gå in mot centrum, vi gick till mässtältet, hämtade våra startkuvert och kikade runt lite bland miljoner prylar. Haha

När vi kände oss klara beställde vi varsin pizza, åt den och sen gick vi till Putte, Frida och Mikael. Där bjöds det på glass och godis, Perfekt uppladdning inför simningen. Vi kollade på friidrotten och jag fick se min idol vinna (som alltid). Sen tickade klockan på och det var dags för oss att gå tillbaka till tältet och sova några timmar. Kvällen innan tävling är alltid bäst, alla är lite smånervösa och man pratar, diskuterar, skrattar och har kul med personer man aldrig umgås med annars, det var en riktigt bra lördagkväll :)

Idag vaknade vi tidigt, klockan var bara 5 första gången vi kollade på klockan. Men vi halvsov fram till 7 innan vi plockade ner tältet, köpte frukost och åkte till Putte, Frida och Mikael, åt den där samt taggade rejält!
Begav oss mot starten och då de andra startade redan en timme innan mig blev jag lämnad ensam ganska snabbt där vilket var rätt skönt. få ladda i ensamhet, gå runt och kolla på området lite och så, gå in i sin egna lilla värld och fokusera. Det är den absolut bästa känslan, en tävlingsdag precis innan start, den känslan i kroppen är det inte mycket som slår :)

Så 11.15 var det dags för mig att lägga handen mot plattan för att starta tidtagningen. Gick i vattnet, första känslan fy sjutton va kallt hur ska detta gå? Men så fort jag hade doppat mig ändades känslan och va skönt det var i vattnet. Första 100 m var jobbiga, folk överallt och varje arm- och bentag man tog slog man i någon annan. Men det lättades upp och snart gick det simma lite mer fritt.
De två första km var medström så det gick väldigt lätt att ta sig framåt, det var inte jobbigt någonstans och snart hade jag simmat halvvägs. Då frågade två personer i en båt hur det gick, fin fint svarade jag och de svarade vi ser det, bra tempo. Då taggades man ännu mer! När det var ca 900 m kvar till mål svängde vi in i nästa å, där blev det kallare direkt och det byttes från medström till motström på en gång, vilket man märkte av ganska mycket. Här började det kännas lite tungt innan man kom in i det. Men även här gick det bra och jag kände att jag hittade träningsmotivationen igen, den har inte befunnit sig i min kropp på flera veckor. det var roligt att känna den igen :)

Jag kom i mål, tiden blev 1h 9min och 41 sek. Jag hade som sagts i ett tidigare inlägg som mål att komma under 1h 30 min och det fixade jag ju :D så nästa år ska jag träna lite och komma ner på kanske timmen? :)

Vid målgången väntade Tina med en stor kram, hon var nöjd, ja med en tid på strax över 45 ska hon inte vara annat. Sjukt bra jobbat!! :)

När vi hade ätit, duschat och hämtat ut våra diplom började vår resa hemåt mot Gnosjö igen. Det blev som på uppresan, prat, prat, tjöt, skratt och lite glass på det ;) haha
Tack för en sjukt bra helg, haft så himla roligt!! Och har som sagt hittat motivationen för träning igen, sjukt kul! Det snackas nu om att vi ska testa triathlon snart så om någon har något bra att tipsa om som inte är allt för långt så hojta till :) annars är det bara att träna på inför Lidingö nu som är sista grenen i klassikern :)

Livet har sina motgångar men det har så mycket mer positivt att erbjuda. Jag mår så himla bra just nu, med ett leende på läpparna, Livet leker och jag är sjukt lyckligt lottad av att ha så många fina vänner runt mig


Snart semester

Dagarna går och nu är det bara måndag också sen är det semester :D
Dagen har bestått av sovmorgon, sov till 11, sjukt skönt! Åt frukost på stigs med Essi, längesen man träffade henne och vi hade en hel del att prata av oss om :) därefter en tur på stan med Jennie, ett par byxor och ett linne för totalt 150 kr inhandlades, kunde inte låta bli när det var rea. Haha
Sen var det dags för jobb, jobbade till 22, det var mycket folk hela kvällen så tiden gick fort. Fick lära mig driven idag, eller testa lite iaf, kul :) annars var det kassan sin gällde. Börjar komma in i det nu.

Som jag tjatat om hela veckan så åker vi till Vansbro imorgon för på söndag är det dags för tredje grenen i klassikern, Vansbrosimmet. Ska bli kul, åka med Tina så det lär bli allt annat än en tyst helg :) halsen börjar också kännas bättre så förhoppningsvis är den helt bra på söndag. Tidsmässigt satsar jag på 1,5 h :)

Det är de små viskningarna som räknas


Tiden tickar på

Förkylningen har inte släppt och inte blivit bättre Heller, snarare tvärtom.. Inte bra inför Vansbro med en klump i halsen varje gång man sväljer, hosta och en rinnande näsa. Och som grädden på moset lyckades jag få i mig både kiwi och nötter igår så svullnade ännu mer! Hahaha såg inte klok ut en stund igår, men det la sig tillslut så idag syns det bara lite svullnad mellan ögonen :)
Och läkaren vill inte skriva ut någon medicin som kan dämpa svullnaden om det skulle hända igen, känns ju kul. Som tur var svullnade bara ögon och näsa igår så kunde inte andas med näsan, tänker vad händer om det svullnar i halsen nästa gång istället? .. Men får hoppas det inte gör det och försöka undvika det jag inte tål :)

Nu är det jobb iaf och ikväll blir det grillning med vänner :) snart dags för Vansbro också, börjar bli nervös nu!


Vissa kvällar borde aldrig ta slut

Har haft så sjukt roligt med världens bästa tjejer ikväll, tacos, tjöt och sen klädde vi ut oss och gjorde sjukt roliga snapchats! Hahaha asså vi dog nästan av skratt, synd att de inte sparas så man kan se dem igen..
Men här kommer iaf en bild på hur vi såg ut en stund.

Ni är så jäkla bra! <3


20.51

Klockan har inte ens slagit 21, men jag ligger redan i sängen med en rinnande näsa, en ömmande hals och ett tungt huvud. Usch! Dagen har bestått av jobb där jag i ett sprungit till toan för att snyta mig, sjukt irriterande. Men med nässpray och Alvedon hoppas jag att det ska kännas bättre imorgon :)

Dagen har för övrigt varit lugn, tänkte träna men det vill inte min kropp så får bli vila så jag är pigg på söndag då tredje delen av klassikern ska göras, simning. Har tränat en gång och mer lär det inte bli heller men tror jag klarar det ändå. Hämtade en våtdräkt idag och den passade, toppen! Var även med pappa ute bland djuren en sväng, vi hade fått två nya kalvar inatt, sjukt söta!

Imorgon blir det tacos och film mys med världens finaste tjejer <3

Godnatt på er :)


Bråvalla

Onsdagskvällen spenderades i Värnamo med Amanda, 6 km löpning, jordgubbar, melon och soffhäng, bättre kunde det inte bli.

I torsdags bar det av mot bråvalla, Norrköping och festival, något som kom att bli den absolut bästa helgen på väldigt väldigt länge.
Vi har umgåtts, lyssnat på konserter, sett komiker, festat och haft det allmänt underbart. Det regnade dock endel så det var sjukt lerigt och smutsigt överallt och inte speciellt fräscht men vad gjorde det? Vi hade kul ändå :)
Några av de Vi sett är Icona pop, rammstain, mackelmore, hoffmaistro, johnossi, green day, Maskinen, Armin van buuren, Volbeat, Avicii , takida, stone sure och David Batra. Har säkert glömt några men ändå :D

Tackar för en helt fantastisk helg!!
Nu är det dags för jobb igen, en vecka kvar nu sen semester :D

And your eyes


RSS 2.0