Jag vill ha ett hus, vid havet..

Helgen har varit underbar!

I torsdags sov jag till 9, hämtade ägarpapper till Andreas bil och så var den såld. Tänkte att jag skulle gått ut och sprungit en runda men soffan lockade och vipps så sov jag! Haha ångest hade jag när klockan gick och jag vaknade, kom på att det var dags för mat och sen skulle Jennie komma. Det blev en bra kväll med grill, tjöt och hockey. Mattias, hans tjej, Jennie, fidde, Albin och Jakob var här :) sen var torsdagen över utan något speciellt vettigt gjort..

Fredagen blev det iaf upp tidigt, jobbade till 1. Hem och springa, sprang 13 km, vilket kändes gött, förutom på tån, tog av mig strumporna och vad ser jag? Väärsta blåsan, och den går inte över den är där fortfarande och gör jätteont! :s aja åt lite mat och begav mig mot Amanda där det var förfest, jag Amanda och Åsa satt där, vin och cider gick ner och sen var det dags för chappen, en runda i Petras stuga och sen salonen! Mycket trevlig kväll :)

Igår var vi i halmstad Andreas och jag, hälsade på Rebecca och Andreas. Det blev shopping, minigolf och mat! Åkte även en tur i Tylösand och kikade in de fina stugorna, tänk om man hade haft en sån! :)
På kvällen sen åkte vi till Marcus och Annie, såg Chelsea vinna CL och åt grillat.

Och så till idag, blev mycket skrivet nu! Haha
Började dagen med 62 km cykling, sjukt fint väder redan vid 9! :)
Kom inte tillbaka till hillerstorp som beräknat utan stannade i Gnosjö där jag och Annie kollade på våra pojkar som körde cross! :)
Det var inplanterat ett intervall pass i eftermiddags också men bror min drog sig ur men rätt skönt, har nog fått min träning ändå :)

Snart ska vi ta oss till christorffer och essi för ännu en kväll vid grillen! Älskar grillat :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Vilka härlig pass du gör. Tänkte höra vad du köpte din cykel? Jag kilar runt lite nämligen. Kramar

2012-05-21 @ 21:49:31
URL: http://overenskommelsen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Det är askul ju! :D haha jag har lånat den, min svärmor cyklar massa så hon hade en kompis som hade en cykel och skor som jag kunde låna. Svindyrt att köpa ju :S Kramar

2012-05-24 @ 11:00:52
URL: http://linneapark.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken lycka! Håller med, det är alldeles för dyrt:/ skor har jag(de billigaste, haha) men cykel, det är svårt. Får spara en massa tror jag. Eller bli rik :)

2012-05-24 @ 11:09:38
URL: http://overenskommelsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0